Cautare


O eroare de cod blocheaza accesul multor utilizatori Google Docs la fisiere
03 Noiembrie 2017 Software

O eroare de cod blocheaza accesul multor utilizatori Google Docs la fisiere

Google a remediat o eroare care i-a impiedicat pe multi utilizatori sa isi acceseze sau sa isi modifice documentele timp de 24 de ore.


Fara o avertizare prealabila, unii utilizatori Google Docs au constatat ca le este blocat accesul la propriile fisiere, pe motiv ca "fisierele au fost marcate ca necorespunzatoare" si nu mai pot fi accesate.

Multi utilizatori au scris pe Twitter despre aceasta situatie, in cautarea unei explicatii.

Dupa aproape o zi si multe plangeri, un membru al echipei Google Docs a postat pe un forum de produs, confirmand ca problema trebuie rezolvata si ca accesul a fost restabilit. 
"Am facut o modificare de cod, care a marcat in mod incorect un procent mic de documente Google Docs ca fiind abuzive, ceea ce a determinat blocarea automata a acestora. Este disponibila o solutie si toti utilizatorii ar trebui sa aiba acces deplin la documentele lor", a scris purtatorul de cuvant al Google. 

Google a declarat ca va "pune in aplicare procese pentru a impiedica sa se intample acest lucru din nou in viitor". Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate