Cautare


20 Decembrie 2017
Allied Telesis lanseaza serviciul de automatizare retea Net.AMF Managed Network

Ca mutare suplimentara catre reteaua autonoma, furnizarea cloud de servicii de management imbunatateste controlul retelei, timpii de raspuns si reduce costurile.

Allied Telesis, furnizor de top de produse hardware si software care permit clientilor sa construiasca solutii de schimb de date securizate, scalabile si bogate in caracteristici, a anuntat lansarea serviciului de automatizare retea Net.AMF™ , care are ca scop sa ofere companiilor o solutie flexibila, cu timpi buni de raspuns, gestionata in cloud, pentru auto-intretinerea retelei, dispunand de capabilitati avansate de monitorizare, management, securitate si vizualizare.

Cum organizatiile de toate dimensiunile se confrunta cu provocari legate de extinderea planificata a retelelor cu noi capabilitati si tehnologii, directorilor IT li se cere sa acorde atentie sporita capabilitatilor imbunatatite de management al retelei, in special in termeni de securitate si ai peisajului tot mai sofisticat si mai evolutiv al amenintarilor informatice. Sistemele traditionale de management al retelei sunt limitate in termeni de capabilitati, sunt rigide si necesita sisteme dedicate si costisitoare, precum si resurse ca sa dispuna de o setare corecta. Ca sa satisfaca mai bine cerintele retelelor complexe si in plina evolutie, serviciile de retea gestionate de la distanta Allied Telesis Net.AMF pot fi ajustate ca sa livreze performantele cerute, respectand simultan aceste cerinte operationale si legate de resurse.

“Pentru evitarea caderilor de retea in urma intreruperilor de infrastructura, a configurarilor eronate la nivel micro sau a atacurilor cibernetice, e nevoie de intarirea eficacitatii si raspunsului solutiilor de management retea si de furnizarea acestor solutii la acelasi nivel in intreaga organizatie,” declara James Mustarde, vicepresident of marketing. “Serviciile gestionate in cloud Net.AMF sunt proiectate ca sa ajute clientii nostri sa adreseze mai bine efectele pe care IoT si transformarea digitala le au asupra retelelor si pentru a furniza o capabilitate sofisticata si cu grad mare de raspuns de management retea in intreaga companie.”

Net.AMF fructifica capabilitatile AMF, solutia Allied Telesis pentru automatizarea si managementul retelei care suporta produsele Allied Telesis de comutare date, firewall si wireless, precum si o serie intreaga de dispozitive terte, incluzand camere video de supraveghere si telefoane IP, in scopul obtinerii unei automatizari reale a retelei. Cu ajutorul unei suite sofisticate de instrumente de management care furnizeaza o abordare simplificata a securitatii si gestiunii retelei, AMF ofera control centralizat, auto-backup, auto-upgrade, auto-provisioning si auto-recovery, si permite operarea in retea de tip plug-and-play si managementul de tip zero-touch. Cand este furnizat sub forma de serviciu gestionat in cloud, Net.AMF va reduce costurile de operare infrastructura ale clientului, deoarece nu exista cerinte de hardware sau personal dedicat. Instalarea in cloud este prietenoasa cu mediul, deoarece nu necesita spatiu de operare, racire sau alimentare cu energie.

Cu acest nou serviciu lansat, Allied Telesis isi extinde oferta de produse, solutii si servicii, permitand clientilor sa se concentreze mai mult asupra afacerii proprii decat asupra gestionarii prapastiei create intre nevoile lor tot mai complexe de management retea si necesitatea de a cauta permanent o valoare crescuta din investitiile efectuate in retea.

Tag-uri: Allied Telesis, managementul retelei, servicii gestionate in cloud, servicii de retea gestionate de la distanta, Net.AMF.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate