Cautare


09 Ianuarie 2018
McAfee sare in protejarea identitatii dvs. de hackerii online

Compania antivirus intra intr-o noua zona in securitatea cibernetica dupa incalcarile masive de date din 2017.

Pentru multe companii antivirus, principalul obiectiv este acela de a se asigura ca clientii nu sunt atacati. McAfee intentioneaza insa acum sa protejeze oamenii chiar si dupa ce datele lor au fost furate.

In cadrul CES, McAfee a anuntat luni programul de protectie impotriva furtului de identitate. De multe ori, numerele de securitate sociala furate si informatiile personale precum nume de utilizator si parola sunt vandute online infractorilor cibernetici, uneori chiar si la pretul de 1 dolar. Noul program al McAfee ofera scanare online si va alerta oamenii cand informatiile lor personale sunt vandute. 

De asemenea, este in masura sa urmareasca online numarul de securitate sociala al clientului si sa raporteze orice activitate suspecta. Noul program al McAfee va oferi monitorizarea creditelor si o linie de servicii pentru clienti 24/7, precum si o polita de asigurare pentru victimele furtului de identitate.

McAfee a fost o companie software antivirus proeminenta in perioada sa de glorie, insa acum se confrunta cu o concurenta puternica, piata securitatii continuand sa creasca. Se numara inca printre cele mai bune programe software antivirus, potrivit rezultatelor din noiembrie ale AV-Comparatives, insa acum are un motiv sa iasa in evidenta. 

Avand in vedere toate incalcarile de date din 2017, inclusiv cea cu care s-a confruntat Equifax, care a pierdut numerele de securitate sociala a 145 milioane americani, furtul de identitate online a devenit o preocupare majora. 

Un sondaj Gallup din luna noiembrie a anului trecut a aratat ca peste doua treimi dintre americani se tem mai mult decat furtul de identitate online si de hackeri decat de infractiunile conventionale. Serviciile de protectie impotriva furtului de identitate vin de obicei de la companii precum LifeLock si Trusted ID, detinute de Equifax. 

Noul program va fi disponibil in SUA in primul trimestru al anului 2918 si va colsta 89,99 dolari, 174,99 dolari sau 264,99 dolari, in functie de pachetul ales.
In cadrul CES, McAfee a anuntat, de asemenea, un router concentrat pe securitate.

Sursa:
www.cnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate