Cautare


Daca va doriti Microsoft Office 2019, veti avea nevoie de Windows 10
05 Februarie 2018 Software

Daca va doriti Microsoft Office 2019, veti avea nevoie de Windows 10

Viitoarea actualizare a aplicatiei de productivitate nu va mai sustine Windows 7 si Windows 8.1.

Microsoft intentioneaza sa lanseze viitoarea versiune a suitei de aplicatii de sine-statatoare Office in cea de-a doua jumatate a anului 2018, versiunile preview urmand sa soseasca in cel de-al doilea trimestru al anului., Insa, daca doriti sa instalati aceasta versiune, veti avea nevoie de un computer care sa ruleze pe cel mai recent sistem de operare Microsoft, Windows 10. Aceasta potrivitg unui articol de suport publicat de catre Microsoft, care prezinta noile reguli de service si suport pentru Office. 

Compania sustine: "Pe masura ce ritmul schimbarii accelereaza, a devenit imperativ sa trecem software-ul intr-o cadenta mai moderna", iar aceasta inseamna ca nu va mai exista suport pentru Windows 7 sau Windows 8.1. Cu toate acestea, acest lucru se aplica numai versiunii Office de sine-statatoare, iar nu si serviciului de abonare lunara sau anuala, denumit Office 365. Atat Office, cat si Office 365, includ aplicatii precum Word, Outlook, Excel si PowerPoint. 

Compania StatCounter a raportat ca Windows 10 a depasit in cele din urma Windows 7, devenind cea mai utilizata versiune Windows pe PC-uri. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate