Cautare


07 Februarie 2018
IDC: SAP, in topul furnizorilor de solutii cloud, bazate pe Inteligenta Artificiala

SAP a fost desemnat jucator principal pe piata solutiilor cloud de marketing bazat pe Inteligenta Artificiala (AI) in raportul IDC MarketScape - “Worldwide Artificial Intelligence in Enterprise Marketing Clouds 2017 Vendor Assessment.

Potrivit IDC MarketScape, solutia SAP Hybris Marketing Cloud le ofera clientilor posibilitatea de a utiliza Inteligenta Artficiala (AI) si Machine Learning (ML) in multiple scenarii de business. Raportul specifica urmatoarele beneficii ale utilizarii solutiei SAP Hybris Marketing Cloud: platforma integrata cu o arhitectura unica, asigurand confidentialitatea datelor si oferind suport pentru reglementarile GDPR; posibilitatea de a rula campanii de marketing de tip B2B si B2C intr-o singura platforma; o serie de module precum planificarea de marketing, managementul bugetelor, dar si functionalitati pentru zona de customer loyalty. in plus, solutia SAP ofera functionalitati analitice si suport pentru specialistii din marketing in gestionarea integrata a tuturor ariilor de interes.

“Utilizarea Inteligentei Artificiale si a Machine Learning in actiunile de marketing digital si managementul clientilor devine cruciala, mai ales in domeniile in care impactul deciziilor in timp real poate influenta considerabil rata de conversie, valoarea vanzarilor si experienta oferita consumatorilor. Clientii SAP pot beneficia de un avantaj tehnologic, facilitatile SAP Hybris Marketing Cloud fiind oferite fara costuri aditionale’’, afirma Gerry Murray, Director IDC Marketing and Sales Technology Research.

in prezent, companiile au nevoie de solutii moderne de marketing, care pot raspunde rapid schimbarilor ce intervin in comportamentele consumatorilor. Marcus Ruebsam, Senior VP si Global Head SAP Hybris este de parere ca astfel de solutii de marketing trebuie sa includa capabilitati noi, precum motoare de recomandare pe baza de Inteligenta Artificiala (AI), analiza de atribuire, afinitate de interes si analiza sentimentului social. SAP Hybris Marketing Cloud optimizeaza cu succes aceste atribute intr-o singura platforma, un beneficiu major pentru brandurile care urmaresc sa-si loializeze consumatorii prin oferirea de experiente de cumparare peste asteptari. 

Raportul IDC MarketScape “Worldwide Artificial Intelligence in Enterprise Marketing Clouds“ se poate descarca de AICI.

Despre IDC MarketScape

Modelul de analiza a vendorilor, dezvoltat de IDC MarketScape, este conceput pentru a oferi o imagine de ansamblu a aptitudinilor concurentiale a furnizorilor de tehnologie si IT dintr-o anumita piata. Metodologia de cercetare utilizeaza o metoda riguroasa de evaluare, bazata pe criterii calitative si cantitative, care are ca rezultat o singura ilustrare grafica a pozitiei fiecarui furnizor. IDC MarketScape ofera un cadru transparent in care sunt comparate produsele si serviciile oferite, capabilitatile si strategiile si factorii actuali si viitori ai succesului pietei furnizorilor de servicii IT si de telecomunicatii. Cadrul ofera cumparatorilor de tehnologie o evaluare de 360 de grade a punctelor forte si a punctelor slabe ale furnizorilor actuali si potentiali.

Despre SAP

SAP, lider de piata pe segmentul solutiilor software pentru afaceri, este in centrul revolutiei tehnologice si de business. in prezent compania are peste 365.000 de clienti, din peste 180 de tari, pe care ii sustine in gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi adusi de economia digitala. SAP ofera companiilor expertiza necesara pentru dezvoltarea unei strategii digitale si o platforma de tip End-to-End care acopera toate procesele de business din 25 de industrii. 

SAP contribuie la simplificarea proceselor de business, oferindu-le companiilor posibilitatea de a utiliza date in timp real, pentru a anticipa, in prezent, tendintele clientilor.

Despre SAP Romania

SAP Romania, subsidiara locala a SAP SE, si-a inceput activitatea in 2002, numarandu-se printre primii furnizorii IT locali de top. in ultimii 15 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local si la transformarea digitala a organizatiilor. Astazi, circa 600 de companii din Romania utilizeaza solutiile SAP, din industrii precum utilitati, transporturi, banci, asigurari, retail sau productie. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienti SAP.

in 2011, SAP a demarat un proiect de investitii in Romania, prin deschiderea celui mai important centru de consultanta pentru tehnologiile SAP din Europa, care deserveste clientii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, cu ajutorul a 500 de angajati. Pentru mai multe informatii, vizitati www.sap.ro.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate