Cautare


Google ofera bonusuri mai mari in cadrul programului bug bounty pentru Android
09 Februarie 2018 Software

Google ofera bonusuri mai mari in cadrul programului bug bounty pentru Android

Google si-a consolidat programul de recompense pentru bug-uri Android, crescand valoarea sumelor oferite hackerilor etici.

Anul trecut, compania a colaborat cu HackerOne pentru a introduce "Programul Google Play Security Reward Program", pe care firma il descrie ca fiind "primul si singurul program de recompensare a bug-urilor pentru un ecosistem de aplicatii". 

Desi programul ruleaza de doar cateva luni, Google a decis sa creasca valoarea recompenselor.
Acum, hackerii care identifica defectiuni de executare a codului de la distanta pot obtine pana la 5.000 dolari. Anterior, recompensa era limitata la 1.000 dolari. 

Google a implementat, de asemenea, o noua categorie pentru pragul de recompensa de 1.000 dolari, acoperind vulnerabilitatile care ar putea conduce la furtul de date cu caracter personal si de afaceri.

In plus, compania va recompensa persoanele care descopera "vulnerabilitatile care conduc la transferarea informatiilor sensibile necriptate sau bug-urile care duc la acces la componentele protejate ale aplicatiilor". 

Programul acopera o gama de aplicatii populare, inclusiv Dropbox, Tinder, Fitbit, Headspace, Pandora, Line, Duolingo si Alibaba.

HackerOne, o platforma independenta de recompense pentru bug-uri, a lucrat la program cu Google si sustine ca vor fi adaugate mai multe recompense pe masura ce dezvoltatorii vor opta sa participe la program.

"Clientii HackerOne au rezolvat deja peste 60.000 de vulnerabilitati de securitate valabile cu ajutorul celei mai mari comunitati de hackeri din lume", a sustinut compania. 
"Cu ajutorul dvs., vom remedia mai multe vulnerabilitati si vom face Android cea mai sigura platforma computing din lume pentru cele peste doua miliarde de dispozitive active". 

In aceasta saptamana, Google a oferit si alte detalii cu privire la modul in care s-a derulat programul pana acum, dezvaluind ca a platit in total 2.7 milioane dolari in 2017.

Cea mai mare recompensa a anului a fost de 112.500 dolari.Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate