Cautare


27 Februarie 2018
Ixia extinde platforma CloudStorm cu prima solutie de testare 25GE pentru performanta aplicatiilor si securitatea retelelor pentru centre de date Hyperscale

CloudStorm 25GE ofera platforma de testare pentru servicii convergente multi-play, performanta aplicatiilor si securitatea retelelor dedicate centrelor de date hyperscale, companiilor si furnizorilor de echipamente de retea.

Ixia, parte a Keysight si unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de testare, de vizibilitate si de securitate pentru retele, a anuntat lansarea CloudStorm 25GE, o extensie a portofoliului de solutii de testare a securitatii retelelor CloudStorm. CloudStorm 25GE este prima platforma pentru cloud dedicata testarii de performanta a aplicatiilor high-density si securitatii retelei care a fost proiectata pentru centrele de date Hyperscale, ca si pentru enterprise si producatorii de echipamente de retea. Datorita adoptarii tehnologiei 25-Gigabit ca urmare a cresterii cererii de latime de banda, aceste centre de date si companii au nevoie sa se asigure ca livreaza in continuare aplicatii high-density si in acelasi timp raspund riscurilor legate de securitate a retelei.

Ne apropiem cu pasi repezi de o lume in care totul va fi criptat. Potrivit Gartner, „pana in 2019, peste 80% din traficul online al companiilor va fi criptat”. Volumul traficului continua sa creasca exponential, odata cu mutarea catre arhitecturi cloud si cresterea IoT. Pentru a tine pasul, producatorii de echipamente de retea trebuie sa dezvolte solutii care sa se adreseze acestor cerinte din ce in ce mai complexe, in timp ce operatorii centrelor de date Hyperscale si a companiilor incearca sa gaseasca un echilibru intre eficienta, performanta si securitate. 

CloudStorm 25GE este o noua platforma de testare pentru servicii convergente multi-play, livrari de aplicatii si securitate de retea. Aceasta ajuta furnizorii de echipamente de retea sa isi scurteze ciclurile de dezvoltare, iar companiile si operatorii centrelor de date sa gestioneze riscurile de securitate si sa livreze aplicatii performante propriilor clienti. 

„Cresterea nivelului de criptare, combinata cu cresterea vitezelor Ethernet-urilor, necesita solutii de testare care sa sustina aceasta evolutie”, a spus Sunil Kalidindi, vice president of product management, Ixia. „Suportul oferit 25GE pe platforma CloudStorm le pune la dispozitie furnizorilor de echipamente de retea singurul instrument de verificare de care au nevoie pentru a se asigura ca pot valida performanta produselor, serviciilor si infrastructurii lor, fiind in acelasi timp pregatiti sa-si deserveasca clientii acum si in viitor.”

Construit pe o infrastructura inovatoare care permite generarea concomitenta de trafic intens de tip DdoS si emularea aplicatiilor complexe, alaturi de resurse hardware SSL offload incorporate, CloudStorm ofera:

  • Transmisii de date SSL, DDoS si o combinatie de aplicatii care ajuta operatorii centrelor de date sa seteze niveluri de referinta pentru noile generatii de servere si solutii de securitate 25G
  • Servicii pentru aplicatii Layer 4-7 la nivel de cloud cu suport de trafic L2/3 integrat, pentru testare in conditii reale de functionare, permitand clientilor sa identifice cu usurinta potentiale probleme de interoperabilitate si performanta. 
  • Suport de inalta performanta pentru criptare si comprimare cu offloading hardware, capabil sa raspunda volumelor de trafic SSL scalate in cloud
  • Suport multi-rate pentru investitii in viitor – 100/50/40/25/10GE pe un singur port – pentru a reduce cheltuielile de capital, pentru a simplifica gestionarea si pentru a reduce costurile de spatiu, racire si electricitate pentru centrele de date si laboratoare.

CloudStorm este sustinuta de solutiile de testare Ixia BreakingPoint si IxLoad pentru livrare de aplicatii si testarea rezilientei securitatii. 

Despre Ixia

Ixia, a Keysight Business (NYSE:KEYS), ofera servicii de testare, vizibilitate si securitate pentru imbunatatirea retelelor si mediilor cloud pentru companii, furnizori de servicii si producatori de echipamente de retea. Ixia le faciliteaza companiilor crearea de medii sigure in care sa opereze, sa se dezvolte si sa lanseze noi produse si servicii. Clienti din intreaga lume se bazeaza pe Ixia pentru a-si verifica arhitecturile, a-si optimiza performanta si asigura protectie pentru retelele si mediile cloud in care sunt active. Afla mai multe pe www.ixiacom.com.  

Despre Keysight Technologies

Keysight Technologies este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume, o companie care isi ajuta clientii din domeniul ingineriei, companiile si furnizorii de servicii sa optimizeze retelele si sa lanseze produse electronice pe piata mai rapid si la costuri scazute. Solutiile Keysight se duc acolo unde se duce si semnalul electronic, de la simulari de design la validarea prototipurilor si teste de fabricare, pana la optimizare in retele si medii cloud. Clientii sai provin din toate segmentele ecosistemului mondial de comunicatii, din industriile de aeronautica, aparare, auto, energie, productie de semiconductori si produse electronice pentru utilizatorii finali. In anul fiscal 2016, veniturile Keysight au fost in valoare de 2,9 miliarde de dolari. In aprilie 2017, Keysight a achizitionat Ixia, una dintre cele mai importante companii din zona de testare, vizibilitate si securitate a retelelor. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.keysight.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate