Cautare


28 Februarie 2018
ELKO Romania anunta distributia de NAKIVO

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta semnarea unui acord de distributie cu NAKIVO. Compania NAKIVO a fost fondata in anul 2012 si ofera o solutie de protejare a datelor rapida, performanta si accesibila pentru VMware, Hyper- V si pentru mediile cloud.

Peste 10,000 de companii folosesc NAKIVO Backup & Replication pentru a-si proteja si recupera datele intr-un mod eficient si accesibil financiar. NAKIVO este prezent in peste 124 de tari, iar ELKO este unicul distribuitor autorizat pentru Romania.

NAKIVO Backup & Replication v7.2

Software-ul este o solutie dedicata protejarii si restaurarii de masini virtuale VMware, Hyper-V si AWS EC2 VM. NAKIVO Backup & Replication v7.2 poate gestiona toate datele unei masini virtuale, asigurand o consistenta a aplicatiilor si a bazelor de date, precum Exchange, Active Directory, MS SQL sau SharePoint, putand realiza atat un back-up complet, cat si unul incremental. 

Backup & Replication foloseste tehnologii proprietare VMware CBT/Hyper-V RCT pentru a identifica datele ce au fost modificate. Astfel, pentru fiecare backup al unei masini virtuale utilizatorii pot salva peste 1,000 de puncte de recuperare. Copiile de siguranta pot fi salvate in reteaua locala sau pot fi transmise si catre cloud-uri Azure/AWS. Dupa ce este realizat un back-up, software-ul permite utilizatorilor sa il testeze pentru a se asigura ca procesul a fost realizat fara niciun fel de probleme. 

Modul de replicare al software-ului genereaza si gestioneaza copii ale masinilor virtuale sursa. Astfel, in caz de nevoie, administratorul de retea va putea sa activeze o replica pentru o recuperare instantanee. Fiecare replica poate sa contina un numar maxim de 30 de puncte de recuperare.

NAKIVO Backup & Replication este o solutie modulara ce poate fi instalata fie intr-o singura masina pentru a proteja un business de mici sau medii dimensiuni, fie in sute de sisteme, existand clienti ce folosesc acest serviciu pentru a proteja peste 3,000 de masini virtuale aflate in peste 200 de locatii.

NAKIVO Backup & Replication ofera integrare cu Microsoft Active Directory, o implementare a serviciilor de directoare LDAP.
Solutia software necesita un PC cu un procesor cu doua nuclee si 4GB RAM (exceptand cazul cand este instalat pe un dispozitiv NAS). 

Principalele caracteristici ale solutiei: 
- Protejeaza mediile VMware, Hyper-V si AWS EC2;
- Detine o interfata web rapida si intuitiva;
- Permite realizarea unui back-up rapid cu LAN Free;
- Poate exclude fisierele swap;
- Reduce spatiul de stocare prin functia de compresie a datelor.

Despre NAKIVO

Infiintata in 2012, NAKIVO este o companie americana specializata in dezvoltarea de solutii dedicate VMware, Hyper-V si mediilor cloud. Compania a realizat pana in prezent peste 10,000 de implementari, printre clientii sai numarandu-se Honda, Coca-Cola, China Airlines, Microsemi si multi altii.

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 210 producatori si oferind o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 7700 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de tari in Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2016 s-a ridicat la 1460 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

Mai multe informatii:www.elko.ro 

Sursa: www.1pr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate