Cautare


02 Martie 2018
Google aduce Hangouts Chat, concurentul sau Slack, la dispozitia tuturor

Acum, orice client corporativ conectat la G Suite poate folosi noua aplicatie de mesagerie cu camere de chat dedicate.

Aplicatia de mesagerie Google pentru grupuri - Hangouts Chat - a fost disponibila doar pentru persoanele din programul de adoptare timpurie al companiei. Insa, in aceasta saptamana, Google o lanseaza pentru orice client corporativ care isi doreste sa o utilizeze.

Hangouts Chat permite colegilor sau oricarui grup de persoane sa isi trimita reciproc mesaje in camere de chat dedicate. Oamenii pot, de asemenea, sa impartaseasca fisiere, fotografii si videoclipuri. Aceste mesaje pot fi fie private, fie impartasite cu diferite grupuri. 

"De la mesaje directe la conversatii de grup, Chat ajuta echipele sa colaboreze cu usurinta si eficient", a declarat Scott Johnston, director de management de produs pentru Google Drive, intr-un blog post. "Cu camere dedicate, virtuale, pentru a gazdui proiecte de-a lungul timpului, Chat usureaza urmarirea progresului si realizarea sarcinilor". 

Acest lucru poate parea familiar. Aceasta deoarece exista deja multe alte servicii de acest gen, cum ar fi Slack, Microsoft Teams si Dropbox, care urmaresc sa faciliteze intalnirile de lucru si colaborarea. 

Hangouts Chat este inclusa in Google G Suite (platforma cloud-based de productivitate si colaborare a companiei, pentru care companiile platesc) si, prin urmare, este profund integrata cu alte aplicatii Google, cum ar fi Calendar, Drive si Docs. 

Persoanele care doresc sa foloseasca Hangouts Chat trebuie sa fie inscrise in G Suite. Aplicatia va deveni disponibila saptamana viitoare. Oamenii pot accesa Hangouts Chat prin intermediul unui client de browser web sau printr-o aplicatie pe iOS si Android. 

Sursa: www.cnet.com




Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.



Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate