Cautare


WhatsApp va va pune in curand mai mult timp la dispozitie pentru a sterge mesajele jenante
07 Martie 2018 Software

WhatsApp va va pune in curand mai mult timp la dispozitie pentru a sterge mesajele jenante

WhatsApp va oferi in curand utilizatorilor pana la o ora pentru a sterge mesajele jenante, potrivit rapoartelor.

In luna octombrie a anului trecut, WhatsApp a oferit pentru prima oara utilizatorilor posibilitatea de a retrage mesajele, cu functia "Delete for everyone", desi utilizatorii aveau la dispozitie doar 420 de secunde - 7 minute - dupa trimiterea mesajului, pentru a face acest lucru.

Acum, potrivit WABetaInfo, utilizatorii beta Android ai versiunii WhatsApp nr. 2.18.69 vor avea aceasta functie extinsa de la 420 secunde la 4.096 secunde, respectiv 68 minute si 16 secunde. 

Articolul indica faptul 
ca functia de stergere extinsa va functiona pentru toate tipurile de mesaje WhatsApp, inclusiv GIF-uri, fisiere, locatii si clipuri video. 

Dupa stergerea unui mesaj, utilizatorilor le va fi afisata notificarea "acest mesaj a fost sters" in locul mesajului original, insa Whatsapp a evidentiat ca aceasta caracteristica va functiona daca atat destinatarul, cat si expeditorul, au instalat cea mai recenta versiune a aplicatiei. 

WABetaInfo a indicat, de asemenea, ca WhatsApp a inclus "Locked Recordings" in cea mai recenta lansare beta Android. Aceasta caracteristica, deja disponibila pe aplicatia iOS a firmei, permite utilizatorilor sa "blocheze" o inregistrare vocala in cursa, asa incat sa nu fie nevoiti sa tina apasat degetul de pictograma de inregistrare.
Aceasta functie va fi insotita de caracteristica "Preview Recording", care va permite utilizatorilor sa isi asculte mesajele vocale inainte de a le trimite. 

Actualizarea WhatsApp este de asteptat sa ajunga la toti utilizatorii Android pana la sfarsitul lunii martie, utilizatorii iOS urmand sa beneficieze de functionalitatea "Delete for Everyone" in aceasta luna.
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate