Cautare


08 Martie 2018
SAP si Deutsche Telekom aduc Internet of Things in domeniul logisticii pentru monitorizarea in timp real a obiectelor aflate in miscare

SAP si Deutsche Telekom isi extind parteneriatul pentru a include solutii de Internet of Things (IoT) in domeniul logisticii. Cele doua companii vor oferi o solutie completa si eficienta din punct de vedere al costurilor, care ofera conectivitate, aplicatii software pentru business, urmarire si monitorizare a dispozitivelor si servicii de asistenta. Anuntul a fost facut in cadrul Mobile World Congress 2018 care a avut loc la sfarsitul lunii februarie la Barcelona.

Ca parte a acestui acord, Deutsche Telekom va oferi produse hardware, de conectivitate, de securitate, de monitorizare si de service operational la un pret transparent. Datele colectate si gestionate de Deutsche Telekom vor fi integrate in core-ul digital al clientului cu ajutorul SAP S/4 HANA. Ambele companii intentioneaza sa creeze si sa certifice interfetele dintre platformele Deutsche Telekom IoT Platform si SAP Cloud Platform.

Primul produs lansat in urma acestui parteneriat, conceput impreuna cu Roambee Corp, partener Deutsche Telekom, este destinat sa ii ajute pe clienti sa urmareasca si sa monitorizeze in timp real starea obiectelor aflate in miscare. Pe baza serviciilor hardware, de monitorizare si de asistenta ale companiei Roambee, Deutsche Telekom si Roambee au creat impreuna o solutie end-to-end care abordeaza scenarii de urmarire a vehiculelor, track-and-trace si intralogistice. Datele sunt colectate in siguranta, in timp real, prin retelele mobile ale Deutsche Telekom si ale partenerilor sai de retea si sunt transmise clientilor prin intermediul solutiei SAP Leonardo IoT, care ruleaza pe SAP Cloud Platform, pentru a interpreta datele in timp real, permitand astfel o intelegere si o gestionare mai eficienta a proceselor de afaceri. 

SAP continua sa investeasca in IoT

Pe fondul cresterii exponentiale a conectivitatii dintre oameni, dispozitive si obiecte, SAP a anuntat ca va extinde serviciul mobil, SAP IoT Connect 365, adaugand conectivitate pentru tehnologia Internet of Things (IoT) de banda ingusta (NB-IoT) la serviciul sau gestionat in cloud pentru companii  si operatorii de telecomunicatii. Cu un singur contract, acestia pot simplifica conectivitatea IoT rapid si cu usurinta, reusind sa raspunda intr-un mod sigur si fiabil provocarilor economiei digitale.

Spre deosebire de implementarile on-premise, care necesita investitii initiale majore, noile servicii se pot conecta fara probleme la o infrastructura de retea existenta si ajuta la minimizarea costurilor si a timpului de lansare pe piata. Cu o conexiune unica si un singur contract SAP, operatorii si companiile pot obtine avantaje competitive, isi imbunatatesc pozitia brandului pe piata si pot folosi solutii de conectivitatea globala si de management pentru a se diferentia.

Alte noutati SAP la Mobile World Congress 2018

Pentru SAP, Mobile World Congress este o oportunitate de a-si prezenta propria abordare in transformarea digitala a companiilor prin utilizarea tehnologiei Internet of Things (IoT) in vederea obtinerii de rezultate competitive de business. Printre cele mai importante noutati SAP de anul acesta se numara imbunatatiri aduse platformei SAP Cloud Platform SDK pentru iOS, care le permite clientilor sa inoveze in conditiile si ritmul proprii. in plus, noul model comercial ofera transparenta in utilizarea fiecarui serviciu consumat prin contorizarea regulata, raportarea si analiza contabila detaliata a consumului si a soldului creditului cloud al clientului. Acest lucru le faciliteaza clientilor identificarea, achizitia si monitorizarea in timp util a serviciilor necesare pentru aplicatiile lor.

De asemenea, SAP a anuntat introducerea unui nou pachet de accelerator pentru industria de telecomunicatii menit sa livreze inovatie mult mai rapid cu un nivel scazut de risc. SAP Leonardo pentru Telecomunicatii ajuta companiile sa implementeze noi procese de business de ultima generatie ce le va permite sa identifice marja de risc pentru tot portofoliul de operatiuni, sa obtina informatii relevante despre clienti, profitabilitatea produselor si a activelor, si sa prezica rezultate pe baza datelor de performanta specifice companiei.

Solutiei SAP Vehicle Network i-au fost adaugate noi parteneri si clienti pentru a-i largi portofoliul de servicii oferite: noi optiuni securizate de plata de la Mastercard, capabilitati de navigare de la HERE si servicii de livrare la cerere de la Postmates. Prin intermediul SAP Leonardo, reteaua SAP Vehicles Network conecteaza vehiculele la servicii inteligente si automatizate de parcare, de alimentare cu combustibil, de livrare de mancare, de navigare si de plata, transformand condusul intr-o experienta placuta. Prin intermediul retelei, partenerii pot oferi servicii de mobilitate soferilor si pasagerilor, indiferent de dispozitive sau de vehicule.

SAP Next-Gen, o comunitate de inovare pentru dezvoltarea sustenabila si o extensie a programului SAP University Alliances, a organizat in parteneriat cu Universitat Autonoma de Barcelona (UAB), School of Engineering, un hackathon dedicat studentilor pentru a gasi solutii la provocarile cu care se confrunta societatea in prezent. La competitie au participat 29 de studenti din cinci tari cu profile academice diferite: tehnologic, programare, economic, de business. Participantii s-au impartit in 5 echipe si, timp de 3 zile, au dezvoltat prototipuri de solutii in platforma SAP Cloud Platform pentru provocarile alese. Echipa castigatoare si-a prezentat proiectul la standul SAP din cadrul Mobile World Congress.

Despre SAP

SAP este lider de piata pe segmentul solutiilor software pentru afaceri. in prezent, compania are peste 378.000 de clienti, pe care ii sustine in gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi adusi de economia digitala, contribuind la simplificarea proceselor de business si oferind platforma necesara pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile. 

Despre SAP Romania

SAP Romania, subsidiara locala a SAP SE, si-a inceput activitatea in 2002, numarandu-se printre primii furnizorii IT locali de top. in ultimii 16 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local si la transformarea digitala a organizatiilor. Astazi, circa 600 de companii din Romania utilizeaza solutiile SAP, din industrii precum utilitati, transporturi, banci, asigurari, retail sau productie. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienti SAP.

In 2011, SAP a demarat un proiect de investitii in Romania, prin deschiderea celui mai important centru de consultanta pentru tehnologiile SAP din Europa, care deserveste clientii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, cu ajutorul a 570 de angajati. Pentru mai multe informatii, vizitati www.sap.ro.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate