Cautare


Alexa va permite sa efectuati apeluri telefonice si sa trimiteti mesaje de pe tableta
13 Martie 2018 Software

Alexa va permite sa efectuati apeluri telefonice si sa trimiteti mesaje de pe tableta

Folosind Amazon Alexa si o tableta, puteti acum sa efectuati apeluri telefonice si video sau sa trimiteti mesaje oricui cu aplicatia Alexa.

Puteti acum sa folositi Alexa pentru a efectua apeluri telefonice/video gratuit si pentru a trimite mesaje cu unele tablete Android, iPad si Amazon Fire. Anterior, ambele parti aveau nevoie de un difuzor Amazon Echo pentru a putea trimite mesaje sau sa comunice intre ele.

Aceasta noua functie este activata diferite in functie de dispozitivul pe care il aveti. Tableta Amazon Fire HD 10 necesita doar sa ii solicitati lui Alexa sa efectueze un apel. Alte tablete Fire, care nu au modul Hands-Free, necesita sa apasati butonul home pentru a folosi aceasta functie. Toti ceilalti utilizatori de tablete vor trebui sa deschida aplicatia Alexa pentru a efectua un apel sau pentru a trimite un mesaj. 

Nimic nu s-a schimbat in ceea ce priveste primirea apelurilor cu aplicatia Alexa - nu aveti nevoie de o tableta sau de un speaker. Folosind functia Amazon Drop In, tableta dvs. va functiona ca un radio bi-directional cu orice alta tableta sau dispozitiv Echo pe care il autorizati. 

Sursa: www.cnet.comInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate