Cautare


02 Aprilie 2018
150 milioane de conturi MyFitnessPal au fost sparte. Iata ce puteti face.

Desi nu exista nicio modalitate de a sti sigur daca contul dvs. a fost compromis, ar trebui sa urmati oricum acesti pasi.


Compania Under Armour, care a dezvoltat populara aplicatie fitness MyFitnessPal, a raportat joi ca aproximativ 150 de milioane de conturi MyFitnessPal au fost compromise de catre "o parte neautorizata". 

In traducere, este timpul sa va schimbati parola. Acest lucru nu este, insa, optional. Compania solicita tuturor utilizatorilor sa faca acest pas. 

Cu toate acestea, nu puteti schimba parola in aplicatie. Va trebui sa va conectati la contul dvs. MyFitnessPal intr-un browser, iar apoi sa va inregistrati folosind username-ul dvs. mobil sil parola. 

Odata ce v-ati conectat la cont, accesati Settings, apoi Change Password. Asigurati-va ca va amintiti noua parola, deoarece veti avea nevoie de ea data viitoare cand va conectati la aplicatia mobila. 

Se recomanda folosirea unei parole diferite pentru fiecare site si serviciu pe care il folositi si utilizarea unui manager de parole pentru a le organiza. De asemenea, se recomanda constientizarea naturii escrocheriilor tip phishing, care sosesc prin intermediul e-mail-ului si inceara ca fure tot felul de informatii personale. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate