Cautare


Microsoft integreaza noi capacitati AI cloud-connected in Excel
03 Aprilie 2018 Software

Microsoft integreaza noi capacitati AI cloud-connected in Excel

Microsoft a anuntat noi capacitati AI cloud-connected in software-ul sau de birou Excel.

Devaluind stirea intr-un blog post oficial, compania a declarat ca actualizarea inseamna ca se pot acum recunoaste tipuri de date bogate dincolo de numere si siruri de text. Bazandu-se pe invatarea masinilor, aceste noi tipuri de date vor simplifica procesul de lucru cu datele din lumea reala pe Stocks, Geography si Excel Online. 

"Spre exemplu, Excel recunoaste ca "Franta" este o tara si o asociaza in mod automat cu atribute suplimentare, cum ar fi populatia si produsul intern brut, folosind aceeasi tehnologie care alimenteaza raspunsurile Bing", a explicat firma. "Aceste atribute pot fi apoi populate in diferite celule sau folosite direct in formule si pot ramane actualizate cu cele mai recente date". 

Pe viitor, compania a declarat ca va adauga tipuri de date organizationale sustinute de Microsoft Graph pe Excel, care va imbunatati foile de calcul cu un continut mai bogat. 

"Am introdus, de asemenea, cateva functii desktop foarte solicitate in Excel Online, ceea ce usureaza crearea si editarea de foi de calcul in browserul dvs",  a declarat compania. "Acum, puteti insera Pivot Tables si puteti sterge randuri si coloane pentru a analiza si formata datele. De asemenea, puteti insera imagini din spatiul de stocare local, puteti dubla foile de lucru existente si schimba culoarea tab-urilor, imbunatatind controlul asupra aspectului".

Alte noi caracteristici lansate in aceasta actualizare includ folosirea Microsoft Cloud pentru a imbunatati cautarea la nivel de organizatie, pentru a oferi un continut mai eficient si a permite existenta comunitatilor moderne. 

Compania a anuntat, totodata, ca a lansat noi capacitati de cautare in SharePoint Online pentru toti abonatii Office 365, permitand descoperirea de persoane, informatii si expertiza dintr-o organizatie. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate