Cautare


Yahoo testeaza o aplicatie de mesagerie in grup denumita Squirrel
10 Mai 2018 Software

Yahoo testeaza o aplicatie de mesagerie in grup denumita Squirrel

Cate aplicatii de mesagerie aveti in prezent instalate pe telefon? Cel putin una, daca nu doua sau trei. Acum, Yahoo vrea sa adauge o alta.

Compania testeaza o aplicatie de mesagerie denumita Squirrel, care se concentreaza pe mesageria in grup. Reperata de Android Police in magazinul Google play, aplicatia este in prezent in modul invite-only. 

"Organizati grupuri si discutii asa cum doriti, asa incat sa puteti tine pasul fara a va pierde in zgomot", se arata in descriere. Aceasta afiseaza o serie de caracteristici, inclusiv camere de chat, camere secrete pentru cele mai private conversatii si blast-uri, care vor asigura ca toata lumea vede mesajele cele mai importante. De asemenea, permite utilizatorilor sa impartaseasca documente, link-uri si fotografii. 

Squirrel arata ca o versiune mai prietenoasa cu consumatorii a aplicatiei populare la locul de munca Slack. Daca si atunci cand va fi deschisa pentru utilizare, Squirrel va trebui sa concureze cu alte aplicatii precum WhatsApp si Facebook Messenger, fiecare dintre ele cu peste un miliard de utilizatori, acestea permitand, la randul lor, mesageria in grup. Pentru a ajunge la aceste inaltimi, Squirrel va avea mult de munca. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate