Cautare


Facebook suspenda aproximativ 200 de aplicatii in ancheta privind abuzul de date
15 Mai 2018 Software

Facebook suspenda aproximativ 200 de aplicatii in ancheta privind abuzul de date

Facebook a suspendat aproximativ 200 de aplicatii ca parte a anchetei sale privind modul in care companiile au folosit datele personale colectate de pe reteaua sociala.

Compania a evaluat mii de aplicatii pentru a vedea daca acestea au avut acces la cantitati mari de date, iar acum le va investiga mai atent pe cele pe care identificate ca folosind in mod abuziv date, a declarat luni compania intr-un blog post. 

"Acolo unde exista preocupari, vom efectua interviuri, vom solicita informatii si vom efectua audituri care pot include inspectii la fata locului", a declarat Ime Archibong, vicepresedinte Facebook privind parteneriatele pentru produse.

Ancheta face parte din raspunsul Facebook la dezvaluirile cu privire la colectarea datelor de catre Cambridge Analytica, dupa ce compania a fost fortata sa recunoasca ca a permis ca datele a zeci de milioane de utilizatori sa fie gestionate gresit. CEO Mark Zuckerberg a promis aceasta ancheta ca una dintre masurile luate pe fondul scandalului in care compania a fost implicata. 

Ancheta este in curs de desfasurare, iar numarul aplicatiilor vizate este in continua crestere. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate