Cautare


SAP lanseaza SAP C/4HANA, noua suita de solutii CRM care inglobeaza Hybris, Gigya si CallidusCloud
08 Iunie 2018 Software

SAP lanseaza SAP C/4HANA, noua suita de solutii CRM care inglobeaza Hybris, Gigya si CallidusCloud

SAP lanseaza SAP C/4HANA, o noua suita de solutii de tipul Customer Relationship Management (CRM), menita sa ajute companiile sa retina si sa deserveasca mai bine clientii. De asemenea, SAP a anuntat prima solutie completa de gestionare a datelor din industrie, SAP HANA Data Management Suite, care permite companiilor sa valorifice volume mari de date din toate sursele, transformandu-le in avantaj competitiv. Anunturile au fost facute de Bill McDermott, CEO SAP, in cadrul conferintei anuale, SAPPHIRE NOW 2018.

In urma achizitiilor finalizate ale liderilor de piata Hybris, Gigya si CallidusCoud, SAP a integrat intr-o singura suita moderna de CRM, SAP C/4HANA, toate functionalitatile de front-office: confidentialitatea datelor cosumatorilor, marketing, vanzari, comert si customer service.

“SAP este prima companie care schimba status quo-ul sistemelor CRM: vechile programe CRM se concentrau exclusiv pe vanzari, SAP C/4HANA pune accentul pe consumator. Toate procesele de business ale unei companii trebuie sa aiba un focus comun: consumatorul. Cand conectezi toate aplicatiile SAP intr-o singura suita inteligenta, in cloud, cererea modifica in mod direct comportamentul lantului de aprovizionare”, a mentionat Bill McDermott, CEO SAP.

Noua suita SAP C/4HANA va oferi o integrare completa cu portofoliu SAP de aplicatii de business, incepand cu liderul de piata in solutii ERP, SAP S/4HANA. Suita C/4HANA va beneficia de capabilitatile de machine learning ale sistemului SAP Leonardo, un set de tehnologii inteligente pe care compania le-a introdus anul trecut, si de cele ale SAP HANA Data Management Suite, care permite organizatiilor sa obtina vizibilitate si control asupra datelor provenite din surse distribuite. 

Tot in cadrul SAPPHIRE NOW, SAP a anuntat si achizitia companiei elvetiene Coresystems AG pentru a imbunatati experienta consumatorilor in domeniul serviciilor de mentenanta si suport, cu precadere in industriile producatoare, de energie, high-tech si telecomunicatii. Platforma de service a Coresystems ofera programari in timp real pentru solicitarile clientilor si foloseste tehnologia de crowd-service bazata pe inteligenta artificiala. Prin urmare, numarul tehnicienilor disponibili se mareste si va include angajatii companiilor, ai partenerilor si freelanceri. Astfel, pentru fiecare solicitare se va atribui cel mai calificat tehnician, luandu-se in calcul expertiza, locatia si disponibilitatea fiecarui specialist.

Gestionarea datelor pentru a ajunge la consumatorul potrivit
Toate sistemele se bazeaza pe date, insa provocarea cu care se confrunta companiile in ziua de azi o reprezinta datele distribuite, date care nu sunt cuprinse doar in sistemele de tranzactie, ci si in stocurile de produse, utilaje si oameni. Aceste date trebuie convertite in informatii relevante pentru companii. SAP HANA Data Management Suite permite companiilor sa transforme volume impresionante de date, atat structurate, cat si nestructurate, in informatii valoroase si usor de utilizat, indiferent de locul in care acestea se regasesc.

O experienta consistenta de brand
Potofoliul SAP C/4HANA cuprinde SAP Marketing Cloud, SAP Commerce Cloud, SAP Service Cloud, SAP Customer Data Cloud (solutiile Gigya) si SAP Sales Cloud (solutiile CallidusCloud). in plus, SAP Sales Cloud reuneste solutiile SAP Hybris Revenue Cloud si SAP Hybris Cloud for Customer (formata din solutiile SAP Hybris Sales Cloud si SAP Hybris Service Cloud). Aceste solutii cloud, disponibile anterior sub brandul SAP Hybris, precum si structura SAP de comert si customer engagement sunt acum consolidate in cadrul diviziei SAP Customer Experience, pentru a sustine o experienta consistenta de brand.

Conceptul de date universale devine realitate
SAP HANA Data Management Suite se bazeaza pe cele mai recente versiuni ale SAP HANA, SAP Data Hub, SAP Cloud Platform Big Data Services si SAP Enterprise Architecture Designer Web. Aceasta permite folosirea unor aplicatii de business proprii, sigure, si a tehnologiei analytics prin oferirea unei suite de solutii deschise, hibride si multicloud care coordoneaza toate datele neccesare intr-o retea sigura, unificata. SAP HANA Data Management Suite reprezinta fundatia pentru dezvoltarea unor aplicatii agile, bazate pe date, ce capteaza in permanenta datele in timp real. Printr-o singura interogare, noua suita SAP poate livra rezultate dintr-un singur set logic de date care acopera intreaga companie, transformand conceptul de date universale in realitate. 

Despre SAP
SAP este lider de piata pe segmentul solutiilor software pentru afaceri. in prezent, compania are peste 378.000 de clienti, pe care ii sustine in gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi adusi de economia digitala, contribuind la simplificarea proceselor de business si oferind platforma necesara pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile. 

Despre SAP Romania
SAP Romania, subsidiara locala a SAP SE, si-a inceput activitatea in 2002, numarandu-se printre primii furnizorii IT locali de top. in ultimii 16 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local si la transformarea digitala a organizatiilor. Astazi, circa 600 de companii din Romania utilizeaza solutiile SAP, din industrii precum utilitati, transporturi, banci, asigurari, retail sau productie. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienti SAP.

In 2011, SAP a demarat un proiect de investitii in Romania, prin deschiderea celui mai important centru de consultanta pentru tehnologiile SAP din Europa, care deserveste clientii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, cu ajutorul a 570 de angajati. Pentru mai multe informatii, vizitati www.sap.ro.Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate