Cautare


12 Iunie 2018
SAP ofera studentilor certificari la preturi speciale

SAP a anuntat preturi speciale pentru studentii care isi doresc sa obtina certificari in cadrul SAP Global Certification Program, cum ar fi cea de developer SAP HANA, o aptitudine extrem de valoroasa pe piata muncii, la doar 99 de euro.

Atestarile globale pentru SAP HANA vor fi lansate pentru studenti in cadrul Code with Purpose, initiativa sponsorizata de SAP Next-Gen, un program SAP care inglobeaza peste 3500 de institutii de invatamant din 113 tari. Lista cursurilor pregatitoare, oferite gratuit pentru certificarile SAP, sunt disponibile pentru studenti in platforma openSAP. Acestea pot fi urmate si de studentii univesitatilor inscrise in programul SAP University Alliances, care ofera deja cursuri de SAP HANA.

“Prin oferirea certificarilor SAP la un pret accesibil pentru studenti, sprijinim viitoarea generatie de programatori care vor dezvolta aplicatii software inovatoare pentru a gasi solutii la problemele cu care se confrunta omenirea, provocari care fac parte din lista de 17 obiective asumate de Natiunilor Unite. Investitia noastra mica in pregatirea lor academica le va permite studentilor sa se diferentieze in fata viitorilor angajatori, care sunt in cautare de absolventi calificati, cu un bogat bagaj de cunostinte in tehnologiile SAP, cum ar fi SAP HANA, sistemul de inovare digitala SAP Leonardo sau alte aplicatii bazate pe cloud”, a declarat Bernd Welz, SAP Chief Knowledge Officer.

In afara de SAP HANA, studentii au acces la 59 de examene diferite de certificare in peste 20 de limbi, la pretul de 99 de euro. Peste 378.000 de companii la nivel global utilizeaza solutii SAP, astfel ca obtinerea unei certificari SAP deschide o gama larga de oportunitati de cariera la nivel international pentru studenti. Dupa absolvirea oricarui examen de certificare, studentii vor primi un digital badge care le va servi drept acreditare suplimentara pentru interviurile cu potentialii angajatori.

Odata inscrisi, studentii au acces la Hubul de Certificari timp de 12 luni si pot completa cate un examen din fiecare curs disponibil. Cursurile pregatitoare pentru examenele de certificare sunt disponibile in ritmul fiecarui participant, oricand si de oriunde prin editia pentru studenti a SAP Learning Hub. Cei care au acces la editia pentru studenti pot accesa materialele de instruire specifice pentru certificarea SAP. Pentru abonarea la SAP Learning Hub, editia pentru studenti, acestia vor trebui sa ia legatura cu profesorii lor sau cu universitatile pe care le urmeaza pentru a le sugera ca aceasta resursa sa le fie pusa la dispozitie.

Studentii pot afla mai multe despre SAP HANA accesand si cursul digital, de sine statator, Application Development for SAP HANA” (HA450), disponibil in format de clasa, ori il pot accesa prin editia pentru studenti a SAP Learning Hub.

Examenele de certificari oferite de SAP Global Certification pot fi usor programate si sunt disponibile oricand in mediul online. Pentru cei care isi doresc sa profite de aceasta oferta unica, mai multe informatii despre modalitatile de abonare la certificarile SAP pentru studenti pot fi gasite aici.

Despre SAP

SAP este lider de piata pe segmentul solutiilor software pentru afaceri. in prezent, compania are peste 378.000 de clienti, pe care ii sustine in gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi adusi de economia digitala, contribuind la simplificarea proceselor de business si oferind platforma necesara pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile. 

Despre SAP Romania

SAP Romania, subsidiara locala a SAP SE, si-a inceput activitatea in 2002, numarandu-se printre primii furnizorii IT locali de top. in ultimii 16 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local si la transformarea digitala a organizatiilor. Astazi, circa 600 de companii din Romania utilizeaza solutiile SAP, din industrii precum utilitati, transporturi, banci, asigurari, retail sau productie. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienti SAP.

in 2011, SAP a demarat un proiect de investitii in Romania, prin deschiderea celui mai important centru de consultanta pentru tehnologiile SAP din Europa, care deserveste clientii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, cu ajutorul a 570 de angajati. Pentru mai multe informatii, vizitati www.sap.ro.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate