Cautare


Google Translate se bucura de traduceri offline imbunatatire cu ajutorul AI
14 Iunie 2018 Software

Google Translate se bucura de traduceri offline imbunatatire cu ajutorul AI

Acum puteti descarca pachete de limbi care ofera traduceri de inalta calitate, chiar daca nu aveti o conexiune la internet.

Google a lansat marti o actualizare care va permite sa obtineti traduceri mai exacte chiar si atunci cand nu aveti o conexiune la internet. 

In urma cu doi ani, Google a introdusc tehnologia NMT (neural machine translation), care a imbunatatit acuratetea traducerilor. Tehnologia este acum adusa offline si va functiona in aplicatia Google Translate direct pe dispozitive Android sau iOS. 

Sistemul neuronal traduce propozitii complete in loc de bucati de propozitie si analizeaza contextul mai larg pentru a gasi cea mai relevanta traducere. Aceasta face ca traducerea paragrafelor si a articolelor sa fie mult mai usoara, a declarat compania intr-un blog post. 

Caracteristica offline poate fi folosita daca calatoriti la nivel international si nu aveti acces la internet sau nu doriti sa folositi datele mobile. 
Fiecare set de limbi este intre 35MB si 45MB, asa incat descarcarea lor nu va ocupa prea mult spatiu de stocare in telefonul dvs. 

Puteti accesa traducerile offline NMT prin accesarea setarilor de traducere offline din aplicatia Translate si puteti atinge sageata din dreptul denumirii limbii pentru a descarca pachetul. Daca ati folosit traducerile online in trecut, pe ecranul de pornire va aparea un banner care va va indruma catre locul in care va puteti actualiza fisierele offline. 

Actualizarea NMT va fi lansata in 59 de limbi in urmatoarele cateva zile, a declarat Google. 

In aprilie, Microsoft a lansat, de asemenea, o actualizare la aplicatia sa Translator, care ofera utilizatorilor acces la traduceri atunci cand sunt offline, prin descarcarea unor pachete de limbi. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate