Cautare


25 Iunie 2018
Oracle lanseaza abonamentul Java SE pentru licentiere si suport

Oracle a anuntat un nou model de abonament, care acopera toate nevoile de licentiere si suport Java SE, oferind utilizatorilor suport pe servere, desktop si implementari cloud.

"Pentru a sprijini milioanele de afaceri din intreaga lume care folosesc Java in productie [...] abonamentul Java elimina preocuparile intreprinderii cu privire la misiunile critice, timp, performanta software, stabilitate si actualizari de securitate", a declarat firma intr-un comunicat. 

Abonamentul Java SE este in completarea lansarilor Java SE de pana acum, precum si a ecosistemului OpenJDK. Noul model ofera, de asemenea, licente comerciale organizatiilor, inclusiv functii comerciale si instrumente precum Java Advanced Management Concole, care poate fi folosita pentru identificarea, gestionarea si reglarea aplicatiei Java SE in intreaga intreprindere. Exista Oracle Premier Support pentru versiunile Java SE anterioare si actuale.
 
"Companiile isi doresc o flexibilitate deplina in ceea ce priveste momentul si modul in care isi actualizeaza aplicatiile de productie", a declarat Georges Saab, vicepresedinte Java Platform Group. 

Anuntul cu privire la abonare vine la o zi dupa ce Java a implinit 20 de ani. 
Java a fost conceput initial de catre James Gosling din cadrul Sun Microsystems in 1995, ca limbaj universal care ar suprapune o masina virtuala peste orice platforma, pentru a rula "applet-urile" sale. 
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate