Cautare


26 Iunie 2018
Nationala Germaniei parieaza pe tehnologia SAP pentru a castiga Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia

SAP a lansat doua noi caracteristici ale solutiei SAP Sports One pentru a ajuta nationala de fotbal a Germaniei sa joace la cel mai inalt nivel in cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia. SAP si Asociatia Germana de Fotbal (DFB) au introdus video cockpit si player dashboard pentru a raspunde la nevoia tot mai mare a echipei de a analiza si impartasi intr-un mod eficient date relevante despre partide si jucatori, ajutand-o sa castige.

Video cockpit este o consola digitala care combina cantitati impresionante de clipuri video, dintr-o varietate de surse, ce contin secvente din meciuri si sesiuni de antrenament, cu date despre pozitionarea pe teren a jucatorilor si informatii relevante furnizate de expertii sportivi. Toate acestea sunt accesate dintr-un modul analitic cu o interfata usor de folosit. Acest lucru le permite analistilor sportivi si antrenorilor germani sa identifice rapid tipare si tendinte de joc si sa creeze strategii pentru a profita de potentialele deficiente ale adversarilor. 

Cu ajutorul player dashboardului, antrenorii si analistii echipei germane le pot oferi cu usurinta jucatorilor informatii personalizate si clipuri video dedicate, in timp real, direct pe dispozitivele mobile. Cele doua inovatii reprezinta cele mai recente caracteristici ale SAP Sports One, o solutie digitala care ajuta echipele si organizatiile sportive sa-si optimizeze performantele prin coordonarea tuturor proceselor administrative, medicale, de antrenament, managementul echipei si de prospectare.

“Detinem o cantitate incredibila de date pe care avem nevoie sa le procesam si sa le impartasim in timp real cu antrenorii, jucatorii si analistii sportivi. Inteligenta artificiala si machine learning joaca roluri importante in fotbal si sunt o parte critica a analizei de date. Expertii nostri si cei de la SAP lucreaza impreuna la aceste aspecte. Ne dorim sa obtinem un avantaj competitiv prin folosirea celor mai recente inovatii tehnologice si suntem incantati sa ii avem parteneri pe cei de la SAP, cei mai buni in industrie”, a declarat Oliver Bierhoff, Manager General al echipei nationale de fotbal a Germaniei.

In 2014, SAP a dezvoltat solutia SAP Match Insights, care ofera o perspectiva detaliata asupra performantei echipei pe teren, si SAP Team One, o aplicatie mobila care ii ajuta pe jucatori si antrenori sa comunice si sa impartaseasca informatii mai usor. in 2016, SAP a introdus aplicatiile SAP Penalty Insights Web si SAP Challenger Insights, doua modele tehnologice care ofera informatii bazate pe date despre tendintele si stilurile de joc ale adversarilor. Utilizand solutiile SAP si informatiile furnizate de acestea ca parte integrata a sesiunilor de antrenament si pregatire, nationala de fotbal a Germaniei a castigat numeroase titluri internationale, imbunatatindu-si performantele la nivel mondial.  

“In calitate de campioana mondiala, echipa nationala de fotbal a Germaniei se afla in fruntea transformarii digitale in lumea fotbalului si printre primele organizatii care au recunoscut impactul pe care datele si  informatiile livrate in timp real il pot avea asupra sportului. incepand cu anul 2013, nationala de fotbal a Germaniei si SAP au schimbat modul in care echipa  proceseaza si utilizeaza datele pentru a spori performantele jucatorilor. Noile inovatii SAP usureaza munca antrenorilor si a analistilor sportivi, ei avand acum acces direct la informatiile necesare pentru a castiga”, este de parere Stefan Ries, Member of the Executive Board si CHRO, SAP.

Viitorul fotbalului german: Inteligenta Artificiala si Machine Learning
SAP si Asociatia Germana de Fotbal (DFB) lucreaza deja la solutii pentru consolidarea dezvoltarii urmatoarei generatii de jucatori germani. Capabilitatile de inteligenta artificiala si machine learning in analiza meciurilor reprezinta prioritati cheie pentru SAP si DFB. Spre exemplu, in viitorul apropiat, oficialii echipei vor putea identifica mai usor si mai rapid momentele critice din timpul jocului si evolutia oponentilor pe baza modelelor  de detectare a tiparului de joc si a datelor de pozitionare a jucatorilor. Ca partener oficial al Academiei DFB, SAP va continua sa contribuie cu expertiza sa tehnologica prin crearea de solutii de pregatire pentru jucatori si antrenori, ajutand echipa in domeniile dezvoltarii talentelor si prospectarii jucatorilor.

“Aspectele tactice ale fotbalului au devenit extrem de importante in ultimii ani. Antrenorii si analistii sportivi  depun un efort mai mare in observarea si analizarea unor surse variate de date dintr-un meci. Este, astfel, un pas logic sa folosim inovatiile tehnologice, in special din domenii precum analiza de date, inteligenta artificiala si machine learning, pentru a simplifica si accelera anumite procese. Noile functionalitati ale solutiei SAP Sports One, video cockpit si player dashboard, le permit analistilor nostri sportivi sa-i pregateasca pe antrenori si pe jucatori mult mai eficient. in plus, jucatorii primesc informatii personalizate pentru meciurile viitoare”, afirma Christofer Clemens, Head of Scounting and Match Analysis, Echipa Nationala de Fotbal a Germaniei.

Despre SAP

SAP este lider de piata pe segmentul solutiilor software pentru afaceri. in prezent, compania are peste 378.000 de clienti, pe care ii sustine in gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi adusi de economia digitala, contribuind la simplificarea proceselor de business si oferind platforma necesara pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile. 

Despre SAP Romania

SAP Romania, subsidiara locala a SAP SE, si-a inceput activitatea in 2002, numarandu-se printre primii furnizorii IT locali de top. in ultimii 16 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local si la transformarea digitala a organizatiilor. Astazi, circa 600 de companii din Romania utilizeaza solutiile SAP, din industrii precum utilitati, transporturi, banci, asigurari, retail sau productie. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienti SAP.

In 2011, SAP a demarat un proiect de investitii in Romania, prin deschiderea celui mai important centru de consultanta pentru tehnologiile SAP din Europa, care deserveste clientii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, cu ajutorul a 570 de angajati. Pentru mai multe informatii, vizitati www.sap.ro.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate