Cautare


03 Iulie 2018
DocuWare anunta lansarea solutiilor cloud preconfigurate DocuWare Kinetic

Managementul Complet al Documentelor in Cloud: construita pe tehnologia de varf de tip cloud si pe expertiza proceselor de afaceri, solutiile DocuWare Kinetic sunt prefigurate pentru procesele de lucru comune, centrate pe documente.

Implementate intr-un mod simplificat si concepute pentru o activitate intuitiva a utilizatorului, aceasta viitoare generatie de servicii ofera calea rapida spre productivitate pentru orice organizatie, indiferent de marimea ei.

Primele doua solutii lansate pe piata sunt: procesarea facturilor si managementul angajatilor, dupa care vor urma si altele.

Clientii pot beneficia de avantajul decadei de experienta DocuWare care a insemnat implementarea cu succes a mii de solutii pentru procesele de afaceri prin intermediul solutiei DocuWare de tip cloud, utilizata in special pentru managementul eficient al documentelor si automatizarea fluxurilor de lucru. Prin preconfigurarea continutului din organizatie cu roluri, fluxuri specifice si alte setari, DocuWare pune la dispozitia clientilor sai o platforma de servicii completa, care ajuta la o implementare mult mai rapida.

Doua solutii sunt disponibile imediat.

Solutia DocuWare Kinetic pentru Procesarea Facturilor captureaza, transfera, proceseaza si arhiveaza facturile care vin spre a fi platite, reduce semnificativ munca manuala si organizeaza documentele intr-un mod securizat. Solutia DocuWare Kinetic pentru Managementul Angajatilor centralizeaza, securizeaza si pune la dispozitie documentele pentru recrutarea personalului, pentru procesul de introducere in organizatie a unui nou angajat, datele despre performanta angajatilor si alte informatii legate de relatia angajat-angajator.

Stocarea in Cloud, preconfigurata, poate fi utilizata imediat

“Observam trei semnale in piata” spune Juergen Biffar, presedintele DocuWare.

"Primul, privind atractivitatea economica si impactul IT simplificat, exista o cerere  intensificata pentru serviciile de tip cloud, comparativ cu serviciile software traditionale. Al doilea, legat de utilitatea functionala insuficienta – in mod clar, se cere in acest moment un grad de utilizare intuitiv. Al treilea are legatura cu faptul ca firmele sunt mai dispuse sa implementeze o solutie punctuala, departamentala, in locul uneia  complicate sau invechite. Solutiile Enterprise care necesita servicii profesionale complicate si de lunga durata se confrunta deja cu o cerere diminuata din partea clientilor."

Solutiile DocuWare Kinetic apar ca un raspuns direct la aceste trei semnale. Accentul major al solutiilor a fost pus pe o utilizare rapida si intuitiva, implementarile avand loc in zile (chiar ore), fata de saptamani, si pe intergrarea in ecosistem-ul IT existent al organizatiei. Cu certitudine solutiile DocuWare Kinetic rezolva provocarile cheie ale proceselor care afecteaza organizatiile de orice dimensiune.

Pentru departamentul de contabilitate, Solutia DocuWare Kinetic pentru Procesarea Facturilor  ofera un flux de lucru clar si complet pentru capturarea, indexarea, dirijarea si arhivarea facturilor care vin, pentru plata acestora mai repede, dar si pentru reducerea in mod semnificativ a muncii manuale. Avand caracteristici precum sincronizarea PO-urilor (comenzilor de achizitie), sprijin direct pentru procesul de facturare, aprobarea automata bazata pe rapiditatea identificarii furnizorului, inregistrarea in solutia ERP si cautarea in  arhiva intr-un mod rapid, fiecare pas din proces este optimizat pentru eficienta.

Pentru echipa de Resurse Umane, Solutia DocuWare Kinetic pentru Managementul Angajatilor ofera un depozit securizat, centralizat si bine organizat pentru documentele angajatilor, care reprezinta un hub pentru conectarea proceselor precum recrutarea si integrarea unui nou om in echipa, rapoartele legate de performanta, managementul timpului liber, si alte aspecte legate de oamenii din organizatie. Echipa de Resurse Umane poate astfel sa elimine din timpii petrecuti cautand documente si email-uri pentru urmarirea cazurilor specifice, si sa se concentreze pe coordonarea, cresterea si dezvoltarea echipelor.

Ambele solutii ajuta organizatiile sa fie sigure si in conformitate cu legile in vigoare, incluzand suport pentru HIPAA si GDPR.

Despre SC Beck et al. Services SRL

Unic distribuitor DocuWare in Romania, Beck et al. Services este o companie independenta de consultanta, cu capital privat, axata pe proiecte si servicii IT, fiind in masura sa administreze si sa ajute in implementarea solutiilor DocuWare. Compania are sedii la nivel international, avand proiecte active si in Germania, Elvetia, Brazilia si Singapore. Din 1999 actioneaza ca un partener de incredere pentru clientii sai. Astazi, aproximativ 80 de persoane lucreaza pentru clientii sai din intreaga lume.

Beck et al. Services este un partener in obtinerea performantei de top in afacerile clientilor sai.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate