Cautare


18 Iulie 2018
Despre actualizarea sistemului ERP SAP Business One

SAP are o preocupare continua in a dezvolta sistemul ERP SAP Business One , solutia ERP pentru firme mijlocii, atat prin optimizarea si imbogatirea modulelor existente cat si prin lansarea de noi functionalitati care sa vina in intampinarea cerintelor celor 60000 de clienti ai sai.

Mentenanta sistemelor informatice de tip ERP este un subiect despre care furnizorii de solutii nu vorbesc foarte mult. Rareori se mentioneaza fugitiv partea de actualizare legislativa ca fiind principala componenta de mentenanta. Sigur, modificarile legislative din Romania impun un volum considerabil de actualizari ceea ce solicita furnizorii sa depuna efort sustinut (si de cele mai multe ori cu termene foarte scurte) pentru a ajuta utilizatorii sa adopte si sa respecte noile prevederi. Insa dincolo de aceste aspecte, o solutie software de business trebuie sa tina pasul si cu noile tehnologii si trenduri, trebuie sa ajute utilizatorii sa isi usureze munca si sa exploateze cat mai eficient resursele tehnologice de care ar putea dispune.

Activitatea de mentenanta presupune atat imbunatatirea functionalitatilor existente, cat si adaugarea de functionalitati noi si integrarea cu noile tehnologii.

SAP are o preocupare continua in a dezvolta sistemul ERP SAP Business One, solutia ERP pentru firme mijlocii, atat prin optimizarea si imbogatirea modulelor existente cat si prin lansarea de noi functionalitati care sa vina in intampinarea cerintelor celor 60000 de clienti ai sai.

Instalarea unei noi versiuni a SAP Business One este un proces complex care se planifica si se realizeaza de catre departamentul IT al clientilor sau de catre consultantii System Innovation Romania. Procedura de upgrade ia in calcul atat posibilitatea clientilor nostri de a intrerupe utilizarea sistemului informatic, dar si personalizarile si integrarile cu sisteme complementare, care trebuie testate si eventual ajustate odata cu instalarea unei noi versiuni.

SAP faciliteaza planificarea procedurilor de actualizare oferind clientilor sai un pachet de instalare care migreaza automat atat aplicatiile cat si bazele de date de la versiunea precedenta la versiunea noua. Acest pachet de upgrade ia in considerare nu doar aplicatia standard, dar si campurile si tabelele personalizate adaugate in procesul de implementare la cererea clientului, precum si extensiile (add-on-urile) sistemului, dezvoltate de catre partenerii sai. Astfel, procesul de migrare este unul complex, insa executia lui este destul de simpla si cu riscuri minime pentru client. Riscurile sunt eliminate inca din faza de implementare si personalizare a sistemului, deoarece toti partenerii care ofera servicii de implementare si asistenta au o disciplina si o metodologie impuse de SAP in efectuarea acestor modificari ale sistemului, fapt ce permite standardizarea modificarilor si tratarea lor ca facand parte din sistemul de baza la momentul instalarii de noi versiuni.

Achizitia unui sistem ERP este un proiect complex, cu implicatii pe termen lung asupra afacerii. Alegerea solutiei potrivite trebuie sa puna in balanta atat calitatea solutiei alese, cat si serviciile si expertiza furnizorului de servicii. Mentenanta oferita de producator are poate cel mai mare impact asupra calitatii solutiei, care trebuie sa fie capabila sa sustina atat cresterea companiei utilizatorului, cat si sa tina pasul cu noile tehnologii si sa ofere instrumente performante de management utilizatorilor sai. O solutie cu mentenanta precara isi va atinge limitele in scurt timp, nefiind pregatita sa duca managementul catre un nou nivel de complexitate a afacerii.

Despre System Innovation Romania

Primul partener Value Added Reseller pentru SAP Business One din Romania

System Innovation Romania este lider in consultanta SAP Business One in Romania, cu peste 100 de clienti, oferind suport la peste 900 de utilizatori ai solutiei ERP. Companiile din Europa care ne-au ales deja serviciile, beneficiaza de cunostintele si expertiza noastra in SAP Business One si diverse industrii.

Activa pe piata locala din 2008, System Innovation Romania este primul partener Value Added Reseller pentru SAP Business One din Romania. Oferim servicii complete de consultanta si implementare a sistemului ERP SAP Business One pentru companii medii si mici, atat in Romania, cat si la nivel international.

Avand o experienta vasta atat cu baze de date SQL, cat si cu SAP HANA, in ultimii ani am dezvoltat si gestionat localizarea SAP Business One pentru Romania, Bulgaria si Serbia.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate