Cautare


30 Iulie 2018
Google interzice aplicatiile crypto-mining din Play Store

Google a urmat modelul Apple, interzicand aplicatiile crypto-mining din Play Store.

O actualizare a politicii pentru dezvoltatori a companiei indica: "Nu permitem aplicatii care mineaza pentru moneda virtuala pe dispozitive". 

Compania a interzis anterior extensiile de minare pentru moneda virtuala pe browserul sau Chrome. 

Aceasta decizie marcheaza un nou pas al bancilor si al companiilor de tehnologie pentru abordarea aspectelor practice privind monedele virtuale. 

Interdictia nu se extinde la toate programele software care implica mineritul pentru bani virtuali. Google, la fel ca Apple, a declarat ca va permite oamenilor sa creeze aplicatii care sa le permita sa gestioneze mineritul realizat in alta parte, cum ar fi pe platformele cloud computer. 

Mineritul pentru monede virtuale a devenit profitabil in ultimii ani, datorita cresterii rapide a valorii monedelor existente si aparitiei de monede noi. Procesul in sine necesita adesea cantitati uriase de putere de procesare daca este realizat rapid. 

Mineritul este intrinsec operarii majoraritatii sistemelor de moneda virtuala, deoarece este modul in care sistemele computer urmaresc cine a cheltuit sau transferat ce moneda. In mod obisnuit, cei care mentin acest jurnal de tranzactii primesc in mod regulat recompense in monede noi. 

Cand exploatarea se face "pe dispozitiv", exista riscul ca smartphone-ul sa se supraincalzeasca ca urmare a procesarii intense. Mineritul poate, de asemenea, sa epuizeze rapid bateriile. 

Restrictiile crypto-mining sunt doar una dintre mai multele modidficari aduse de Google politicii dezvoltatorilor. 

Compania a restrictionat, de asemenea, aplicatiile care se ocupa de vanzarea de arme, munitii si explozivi. 

Google a avertizat ca va incepe sa elimine aplicatiile care copiaza alte programe in Play Store si nu adauga nimic nou sau unic. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate