Cautare


01 August 2018
Microsoft va creste cu pana la 10% pretul pentru Office 2019

Scopul acestei majorari, care va avea loc in cursul acestui an, este de a forta utilizatorii sa treaca la abonamentele Office 365 sau Microsoft 365.

Microsoft a anuntat cresterea de pret pe site-ul retelei sale de parteneri.
Insa, suita de aplicatii nu este singura componenta care va inregistra o crestere de pret. De asemenea, incepand cu 1 octombrie vor crestere preturile si pentru aplicatiile server on-premise, precum Windows Server 2019 Standard Edition, precum si aplicatiile server productivity, care includ Exchange, SharePoint Server si Project Server. Pretul acestora va fi majorat cu pana la 10%.

Probabil si mai important este ca licentele CAL (client access licences) necesare pentru PC, vor inregistra o majorare a pretului. Pretul pentru CAL si Core CAL - suite care leaga mai multe CAL-uri separate - vor urca cu pana la 10%, insa cel al RDS per Device CAL (Remote Desktop Service) va creste cu 30%, a declarat Microsoft.
Ultima data cand Microsoft a crescut preturile a fost in 2010, la lansarea Office 2010.

Analistii cred ca scopul acestor majorari de preturi este de a forta utilizatorii sa aleaga abonamentele cloud-based. 

Sursa: www.computerworld.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate