Cautare


SAP SuccessFactors Quick Start, digitalizarea proceselor de HR an 3 saptamâni
03 August 2018 Software

SAP SuccessFactors Quick Start, digitalizarea proceselor de HR an 3 saptamâni

SAP si partenerul sau tts Consulting lanseaza proiectul SAP SuccessFactors Quick Start, cu ajutorul caruia companiile asi pot digitaliza procesele de HR prin implementarea solutiei SAP an trei saptamâni.

Proiectul Quick Start reprezinta o modalitate rapida si convenabila prin care organizatiile pot beneficia de digitalizarea propriilor procese de HR, profitând de un timp de implementare scurt al solutiei SAP. Aceasta abordare ofera costuri predictibile si riscuri scazute companiilor, an timp ce profesionistii din departamentul de HR pot testa si se pot familiariza cu solutia anca din prima saptamâna a procesului de implementare. De asemenea, SAP SuccessFactors Quick Start reprezinta o baza excelenta pentru dezvoltarea ulterioara a proceselor de HR. Odata implementat, accesul an sistem se face cu ajutorul tehnologiei cloud, de pe orice dispozitiv conectat la internet, inclusiv prin aplicatiile disponibile atât pentru Android, cât si pentru iOS.

“In era digitala, viteza transformarii este esentiala pentru a genera impact si avantaj competitiv. an modelul traditional, transformarile erau asociate cu proiecte mari, durate lungi de implementare si resurse interne semnificative. Astazi, de multe ori, companiile nu au nici timpul si nici resursele pentru o abordare  traditionala, amânând, astfel, proiectele de digitalizare si plasându-se, neintentionat, pe o traiectorie de dezavantaj competitiv. Solutia QuickStart de la tts Consulting pentru SAP SuccessFactors pastreaza focusul pe impact, iar durata de implementare se poate reduce pâna la numai 3 saptamâni, ceea ce ne permite sa oferim rapid clientilor nostri avantajele si beneficiile tehnologiilor noastre”, a declarat Cristian Popescu, Managing Director SAP România.

Solutiile SAP SuccessFactors sunt utilizate de peste 6.400 de companii la nivel global si permit acestora sa-si rezolve nevoile specifice an activitatea de HR, introducând o suita cuprinzatoare de solutii de gestionare a capitalului uman, disponibile an cloud. Acestea acopera principalele procese de HR, managementul talentului si analiza fortei de munca. Cu inovatii noi precum managementul relatiilor cu candidatii, companiile pot gasi talentele potrivite, pot dezvolta viitori lideri si pot asigura procese automatizate si transparente an relatia cu angajatii. Succesul organizatiilor depinde antr-o mare masura de angajatii lor si de gestionarea acestora. SAP SuccessFactors ofera standardizarea acestor procese, folosind cele mai bune practici, construite alaturi de experti an domeniu din antreaga lume.

“Dupa succesul an regiunea DACH (Germania, Austria, Elveţia), datorat an parte experientei noastre de peste 20 de ani an implementarea solutiilor SAP HR si SuccessFactors, dar si a parteneriatului de lunga durata cu SAP, am luat decizia de a extinde si de a lansa si pe piata româneasca aceleasi servicii de implementare si de suport deja existente pentru clientii nostri internationali. Prin solutia Quick Start, oferim companiilor o modalitate sigura si rapida de a da startul digitalizarii proceselor de HR, dar si de a face pasul spre tehnologia cloud. Quick Start cuprinde un set de module pre-configurate, la baza carora sta experienta noastra de peste 100 de implementari ale solutiei SAP SuccessFactors. Alaturi de SAP, am demarat deja o serie de activitati pe piata româneasca si suntem ancrezatori ca aceasta solutie va oferi companiilor o abordare agila a migrarii proceselor HR an cloud” a declarat Iulia Guriuc, Managing Director tts Consulting România.

Pachetul de baza al SAP SuccessFactors Quick Start include urmatoarele procese: Recruiting, Performance & Goals, Learning, Succession & Development si Compensation. Recruiting ofera utilizatorului o interfata usor de folosit si ajuta la reducerea costurilor asociate procesului de recrutare, iar, an acelasi timp, creste productivitatea si responsabilitatea echipei de recrutare. Performance & Goals ofera suport an stabilirea obiectivelor angajatilor si urmareste statusul de atingere a acestora pe parcursul anului, sprijina evaluarea performantelor pe baza de competente, consemneaza discutiile referitoare la performanta si permite semnaturi electronice. Learning este procesul solutiei SAP SuccessFactors care furnizeaza toate tipurile de traininguri (de tip classroom, online sau un mix din cele doua), crearea de teste si examene. Acesta ofera si o raportare completa managementului printr-un proces calitativ de evaluare an 2 etape.

Cu ajutorul Succession & Development, profesionistii din HR pot descoperi oameni talentati an cadrul companiei si pot nominaliza succesori an diferite pozitii cheie. De asemenea, modulul ajuta la cresterea motivatiei angajatilor prin dezvoltarea interna de perspective pentru acestia, reduce timpul si bugetul alocate recrutarii. Compensation ajuta la alocarea corecta a bugetelor si la masurarea exacta a cheltuielilor cu personalul. De asemenea, modulul ofera transparenta an procesul de compensatie a angajatilor si permite dezvoltarea uneri culturi de promovare a competentelor.
 
Mai multe despre acest proiect AICI.

###

Despre SAP
SAP este lider de piata pe segmentul solutiilor software pentru afaceri. an prezent, compania are peste 404.000 de clienti, pe care ai sustine an gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi adusi de economia digitala, contribuind la simplificarea proceselor de business si oferind platforma necesara pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile. 

Despre SAP România
SAP România, subsidiara locala a SAP SE, si-a anceput activitatea an 2002, numarându-se printre primii furnizorii IT locali de top. an ultimii 16 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local si la transformarea digitala a organizatiilor. Astazi, circa 600 de companii din România utilizeaza solutiile SAP, din industrii precum utilitati, transporturi, banci, asigurari, retail sau productie. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienti SAP.
an 2011, SAP a demarat un proiect de investitii an România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanta pentru tehnologiile SAP din Europa, care deserveste clientii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, cu ajutorul a 570 de angajati. Pentru mai multe informatii, vizitati www.sap.ro.

Sursa: www.sap.ro


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate