Cautare


09 August 2018
Firefox Advance - o noua extensie pentru o experienta browsing mai bogata

Mozilla a inceput marti testarea unei extensii Firefox, care va arata cele mai bune sugestii pentru ceea ce doriti sa vedeti pe web.

Pana acum este vorba un experiment distribuit prin programul Mozilla Test Pilot pentru a permite celor interesati sa incerce noi functii si sa ajute compania sa le rafineze inainte de a fi lansate. Insa, Advance este o initiativa serioasa prin care Mozilla spera sa faca din nou Firefox mai competitiv.

Mozilla ofera deja un canal separat de recomandari in pagina new-tab a browserului. Aceste website-uri provin din serviciul Mozilla Pocket pentru marcarea site-urilor web pentru referinte ulterioare. De asemenea, organizatia non-profit testeaza reclame utilizand serviciul de recomandare bazat pe Pocket.
Advance, insa, este mult mai focusat. Acesta afiseaza o bara laterala a site-urilor sugerate pe baza site-ului pe care l-ati incarcat deja. Extensia utilizeaza tehnologia machine-learning de recomandare de continut de la firma Laserlike. 

Gasirea continutului dorit este o problema spinoasa. Nenumarate servicii, de la Netflix la magazinele de aplicatii, de la Spotify la social media, incearca sa sugereze materiale noi care sa atraga utilizatorii. Insa, desi este usor de recomandat un album al unei trupe pe care o ascultati, este mult mai greu de sugerat ceva care sa va largeasca orizonturile, fara a va deranja. Chiar si recomandarile aparent sigure, bine aliniate le gusturile actuale, prezinta riscul de a fi invechite sau repetitive.

Sursa: www.cnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate