Cautare


11 Septembrie 2018
Ixia extinde platforma CloudLens cu vizibilitate la nivel de pachete din fluxurile de date din containere si clustere Kubernetes

Keysight Technologies, Inc. (NYSE: KEYS) una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume care ajuta companii, furnizori de servicii si administratii guvernamentale sa accelereze inovatia pentru o lume mai conectata si mai sigura, a anuntat ca Ixia, a Keysight Business extinde platforma CloudLens pentru a oferi vizibilitate la nivel de pachete de date din containere cloud si clustere Kubernetes.

Containerele devin din ce in ce mai populare in mediile cloud, Gartner estimand o crestere treptata a popularitatii acestora in urmatoarele 18-24 luni. Pana in 2020, la nivel global peste 50% din companii vor folosi aplicatii in containere pentru procesele lor de productie, in comparatie cu nivelul actual de sub 20%. in plus, pe masura ce companiile ruleaza aplicatii pe hardware fizic, platforme virtualizate, in infrastructuri cloud publice si clustere de containere Kubernetes, acestea extind suprafata de atac in cloud.  

Ixia CloudLens, solutie de tipul Software-as-a-Service (SaaS) disponibila online 24/7, ofera vizibilitate cloud end-to-end. CloudLens este prima si singura solutie de pe piata care livreaza vizibilitate la nivel de pachete de date in containere si clustere Kubernetes pe mai multe platforme cloud, printre care si AWS Elastic Container Service for Kubernetes (EKS), Azure Kubernetes Service (AKS) si Google Kubernetes Engine (GKE).

„Lipsa de acces granular la traficul din cloud creaza puncte moarte care pot compromite performanta aplicatiilor sau securitatea, lucru care poate afecta experienta de utilizare a clientilor si riscuri crescute de securitate in retea”, a spus Scott Register, Vice President, product management Ixia Solutions Group. „Prin extinderea suportului CloudLens catre containere, oferim vizibilitate la nivel de pachete de date pentru probleme critice de securitate si performanta pe care echipele de securitate si retelistica trebuie sa le diagnosticheze in mediile lor bazate pe containere, toate acestea intr-o singura platforma”. 

Platforma CloudLens a fost creata de la zero pentru a mentine beneficiile cloud-ului – scalare elastica, flexibilitate si agilitate, in acelasi timp oferind securitate, statistici, unelte de analiza si unelte de investigare pentru a obtine date la nivel de pachet de date. Acum, CloudLens permite vizibilitatea pachetelor din fluxuri fizice, virtuale, cloud, containere sau in clustere Kubernetes, maximizand astfel investitiile existente ale companiilor in unelte pentru Gestionarea Performantei Aplicatiilor (APM), Gestionarea Performantei Retelelor (NPM) si Detectarea Intruziunilor (IDS). 

CloudLens ajuta clientii sa capete vizibilitate in containere si medii Kubernetes pe un singur sau mai multe host-uri prin trimiterea traficului catre unelte de monitorizare in cloud si de securitate pentru a detecta proactiv intruziuni si a analiza amenintari de securitate. Interfata grafica unica permite utilizatorilor sa porneasca si gestioneze usor monitorizarea mediului cloud pentru orice cluster cloud sau Kubernetes, totul de pe un singur ecran.
 
Despre Ixia

Ixia, a Keysight Business (NYSE:KEYS), ofera servicii de testare, vizibilitate si securitate pentru imbunatatirea retelelor si mediilor cloud pentru companii, furnizori de servicii si producatori de echipamente de retea. Ixia le faciliteaza companiilor crearea de medii sigure in care sa opereze, sa se dezvolte si sa lanseze noi produse si servicii. Clienti din intreaga lume se bazeaza pe Ixia pentru a-si verifica arhitecturile, a-si optimiza performanta si asigura protectie pentru retelele si mediile cloud in care sunt active. Afla mai multe pe www.ixiacom.com.  

Despre Keysight Technologies

Keysight Technologies este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume, o companie care isi ajuta clientii din domeniul ingineriei, companiile si furnizorii de servicii sa optimizeze retelele si sa lanseze produse electronice pe piata mai rapid si la costuri scazute. Solutiile Keysight se duc acolo unde se duce si semnalul electronic, de la simulari de design la validarea prototipurilor si teste de fabricare, pana la optimizare in retele si medii cloud. Clientii sai provin din toate segmentele ecosistemului mondial de comunicatii, din industriile de aeronautica, aparare, auto, energie, productie de semiconductori si produse electronice pentru utilizatorii finali. in anul fiscal 2017, veniturile Keysight au fost in valoare de 3,2 miliarde de dolari. in aprilie 2017, Keysight a achizitionat Ixia, una dintre cele mai importante companii din zona de testare, vizibilitate si securitate a retelelor. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.keysight.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate