Cautare


13 Septembrie 2018
Huawei prezinta tehnologia viitorului in cadrul caravanei interactive Magic Box

Huawei, lider in tehnologie si inovatie la nivel global, te invita intr-o incursiune in viitor cu ajutorul inteligentei artificiale – Magic Box – un loc in care experientele vizuale desavarsite isi dau intalnire cu tehnologii inovatoare. Caravana, care in ultima luna si jumatate a strabatut Finlanda, Suedia, Lituania si Letonia, va sta in Romania pana la inceputul lunii octombrie, iar pasionatii de tehnologie o vor putea vizita in Bucuresti, Brasov si Cluj-Napoca.

Odata trecuti pragul Magic Box, vizitatorii vor putea experimenta inteligenta artificiala integrata in gama HUAWEI P20, intr-un mod inedit. Intr-o camera plina cu oglinzi si lumina difuza, o voce digitala ii va ghida si le va explica procedeul prin care inteligenta artificiala reuseste sa-i surprinda in imagini extraordinare chiar si in conditii de iluminare scazuta.

Datorita asistentului Master AI capabil sa stabilizeze imaginile si sa recunoasca numeroase scene, interventia umana nu mai este deloc necesara pentru realizarea instantaneelor. in plus, vizitatorii vor avea posibilitatea sa se fotografieze cu diferite peisaje pe fundal, iar imaginile vor putea fi redistribuie in mediul online ori sa fie printate sub forma unor carti postale.

Totodata, toti cei care vor veni la Magic Box, vor avea posibilitatea sa testeze aplicabilitatile inteligentei artificiale, precum si flagship-ul Huawei P20 Pro, dotat cu trei camere foto cu lentile Leica de inalta performanta.

„Pentru ca a fi lider in inovatie nu este numai o promisiune pe care o facem tuturor clientilor nostri, ci si o realitate a produselor noastre, depunem eforturi constante pentru a dezvolta tehnologii inovatoare, care aduc un beneficiu real tuturor celor care utilizeaza produsele noastre si investim constant pentru a aduce viitorul in prezent. Odata cu prezenta Magic Box in Romania, reiteram promisiunea noastra de a face accesibile toate aceste inovatii si avem certitudinea ca utilizatorii Huawei vor fi captivati de posibilitatile oferite de inteligenta artificiala”, a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania.

Magic Box se afla in Bucuresti pana pe 13 septembrie, la Baneasa Shopping City. Magic Box isi va continua calatoria spre alte trei destinatii. in perioada 14-20 septembrie, inovatiile Huawei pot fi descoperite pe esplanada AFI Cotroceni, iar intre 21 – 27 septembrie, vizitatorii pot trece pragul Magic Box in Piata Sfatului din Brasov. Ultima oprire va fi in Cluj-Napoca, la Iulius Mall, unde Magic Box va sta de pe 29 septembrie pana pe 5 octombrie.

Huawei este considerat pionierul implementarii inteligentei artificiale in dispozitivele mobile. Anul trecut, compania a lansat Mate 10, primul smartphone echipat cu procesoare NPU (Kirin 970), iar cel mai recent flagship - Huawei P20 Pro este lider in domeniul fotografiei mobile, cu 114 puncte in Clasamentul DxO Mark. Continuandu-si traditia de a inova in domeniul inteligentei artificiale, Huawei a lansat, in cadrul IFA 2018, procesorul Kirin 980, singurul procesor dual NPU.

Despre Huawei Consumer BG

Produsele si serviciile Huawei sunt disponibile in peste 170 de tari, deservind peste o treime din populatia globala. in 2017, Huawei s-a clasat pe locul al treilea in clasamentul livrarilor de smartphone-uri la nivel global. Compania a infiintat pana in acest moment 16 centre R&D in Statele Unite ale Americii, Germania, Finlanda, Suedia, Rusia, India si China. Huawei Consumer BG este una dintre cele trei unitati de business ale Huawei si pune la dispozitia clientilor sai smartphone-uri, tablete si PC-uri, accesorii inteligente si servicii cloud. Reteaua globala Huawei este construita pe baza celor peste 20 de ani de experienta in industria telecomunicatiilor si este orientata spre a oferi solutii inovatoare, care se traduc in experiente extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati: https://consumer.huawei.com/ro/
Pentru a fi la curent cu activitatea Huawei Consumer BG, urmariti-ne pe:
Facebook: facebook.com/HuaweimobileRO
Instagram: instagram.com/huaweimobileRO 
YouTube: youtube.com/c/HuaweiMobileRO

Contact de presa
Ami Radu / Account Coordinator Oxygen / anamaria@oxygenpr.ro / +4 0721.379.605

Sursa: www.oxygenpr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate