Cautare


Microsoft a inceput sa livreze Windows 10 October 2018 Update
03 Octombrie 2018 Software

Microsoft a inceput sa livreze Windows 10 October 2018 Update

Noile functii includ modul intunecat pentru aplicatiile Microsoft, ajustarea dimensiunii textului si un nou clipboard in cloud

Microsoft a inceput sa livreze actualizarea Windows 10 October 2018 marti, a anuntat compania. Aceasta va deveni disponibila mai larg in 9 octombrie, potrivit ZDNet.

Testerii Windows 10 Insiders si alti utilizatori care doresc actualizarea acum pot verifica manual pentru actualizari. In caz contrar, compania va actualiza dispozitivele atunci cand datele arata ca dispozitivele sunt pregatite.

"Nu trebuie sa faceti nimic pentru a obtine actualizarea; aceasta va ajunge automat la dvs. prin intermediul Windows Update", a declarat compania intr-un blog post.

Utilizatorii vor primi o notificare atunci cand actualizarea este descarcata pe dispozitivele lor si este gata de instalare. Acestia pot alege cand sa finalizeze instalarea si sa reporneasca dispozitivul.

Noile functii pentru Windows 10 October 2018 Update includ modul intunecat pentru aplicatiile Microsoft, ajustarea dimensiunii textului si capacitatea de a sincroniza clipboard-ul dvs. cu celelalte dispozitive Windows.

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate