Cautare


Aplicatia Microsoft Your Phone pentru Android simplifica trimiterea de mesaje text de pe PC
04 Octombrie 2018 Software

Aplicatia Microsoft Your Phone pentru Android simplifica trimiterea de mesaje text de pe PC

Noua aplicatie aduce mesaje (si fotografii) de pe dispozitivele Android pe desktop-urile Windows.

Microsoft usureaza utilizarea PC-ului Windows pentru accesarea fotografiilor si mesajelor de pe telefonul dvs. Android. 

Noua aplicatie Your Phone a companiei, inclusa in actualizarea Windows 10 din octombrie, afiseaza fotografii recente si text de pe telefonul dvs. - pe care le puteti glisa, fixa, copia si lipi pe desktop sau in alte aplicatii.Pentru inceput, aplicatia va accepta telefoanele care ruleaza pe Android 7.0 sau pe versiunile mai noi ale sistemului de operare mobila al Google. Compania nu a specificat daca sau cand va pune aceasta caracteristica la dispozitia utilizatorilor iOS. Functia Your Phone va ajunge la toti utilizatorii Windows in jurul datei de 9 octombrie. 

In iunie, Google a lansat propria aplicatie de mesagerie Android web-based care functioneaza atat pe dispozitivele Mac, cat si pe cele Windows. Si Apple ca dezvaluit sincronizarea completa a fotografiilor si mesajelor prin intermediul iCloud in luna iunie. 

Microsoft a anuntat, de asemenea, cateva imbunatatiri ale Windows Timeline, care afiseaza fisiere si site-uri recent accesate si care a fost lansata in luna aprilie. Documentele, e-mail-urile si site-urile vizionate recent pe un telefon Android vor fi incluse, de asemenea, in Windows Timeline. La inceputul lunii noiembrie, compania va extinde suportul pentru aceasta caracteristica si pentru dispozitivele care ruleaza pe browserul Microsoft Edge. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate