Cautare


Microsoft intrerupe distribuirea actualizarii Windows 10 pe fondul rapoartelor potrivit carora aceasta sterge fisiere
08 Octombrie 2018 Software

Microsoft intrerupe distribuirea actualizarii Windows 10 pe fondul rapoartelor potrivit carora aceasta sterge fisiere

Utilizatorii au raportat ca fisiere personale au disparut dupa actualizare.

Microsoft a intrerupt lansarea ultimei versiuni a sistemului sau de operare Windows 10, dupa ce utilizatorii au raportat ca actualizarea a sters fisiere de pe computerele lor. 

Pe o pagina de suport, gigantul software a declarat ca a "intrerupt" distribuirea software-ului pana cand investigheaza rapoartele privind fisierele lipsa. Notificarea pare sa fi fost postata pe site-ul Microsoft vineri. 

"Am intrerupt lansarea actualizarii Windows 10 October 2018 (versiunea 1809) pentru toti utilizatorii, deoarece investigam rapoarte izolate din partea utilizatorilor, care au constatat lipsa unor fisiere dupa actualizare", a scris compania. Versiunea 1809 este denumirea tehnica a actualizarii, care a fost lansata pentru a coincide cu dispozitivele Microsoft Surface actualizate. 

Microsoft nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta cu privire la situatia actuala. 

Intreruperea distribuirii actualizarii vine dupa ce unele persoane din primul val de upgrade-uri s-au confruntat cu disparitia unor fisiere din Documents, Pictures sau alte foldere. Utilizatorii Microsoft si-au exprimat ingrijorarea in r/Windows 10 pe Reddit , precum si pe pagina comunitatii IMicrosoft. Problemele par sa implice fisiere atasate profilurilor personale. 

In notificarea sa, Microsoft a sfatuit utilizatorii care au descarcat actualizarea, insa nu au instalat-o inca, sa evite sa faca acest lucru. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate