Cautare


11 Octombrie 2018
Google Assistant functioneaza pe 10.000 de dispozitive, din peste 1.000 de marci

Asistentul vocal functioneaza acum pe aproape de 10 ori mai multe dispozitive decat la inceputul acestui an.

In cadrul evenimentului Pixel 3 de marti, Google a anuntat ca Google Assistant functioneaza acum pe 10.000 dispozitive din peste 1.000 de marci. Compania a facut in acest an pasi importanti pentru a-si duce asistentul vocal pe cat mai multe dispozitive posibil. 

La inceputul acestui an, Google anunta compatibilitatea asistentului vocal cu 1.500 dispozitive. Pana in luna mai, numarul a crescut pana la 5.000 de dispozitive, cu Google Assistant fie incorporat, fie integrat prin intermediul aplicatiei sau al platformei de suport. 

Toate aceste numere suna minunat, insa cum concureaza cu Amazon Alexa si Apple HomeKit? Platforma Amazon Alexa are cum peste 50.000 de skill-uri (aplicatii compatibile cu vocea) si functioneaza cu peste 20.000 de dispozitive. Acesta este dublul numarului prezentat marti de catre Google. Alexa a muncit, insa, din greu. In ianuarie, existau doar 4.000 de dispozitive compatibile cu asistentul vocal. 

HomeKit este (nu in mod surprinzator) mult in urma atunci cand vine vorba despre integrarea smart home. Pe lista oficiala Apple a dispozitivelor compatibile, exista doar 62 de intrari. In timp ce Alexa conduce atunci cand vine vorba despre compatibilitate, au fost observate mai multe moduri in care Google Assistant s-a dovedit a fi mai inteligent cand vine vorba despre home control. Asadar, lupta intre acesti rivali nu pare sa se incheie in curand. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate