Cautare


Oracle introduce un nou asistent digital enterprise
24 Octombrie 2018 Software

Oracle introduce un nou asistent digital enterprise

In cadrul conferintei OpenWorld din aceasta saptamana, Oracle introduce Oracle Digital Assistant, despre care Oracle sutine ca este viitoarea generatie de chatbot enterprise. In timp ce chatbot-ul tipul este construit pentru un singur scop, Digital Assistant poate fi instruit pentru a sustine competente de domeniu din mai multe aplicatii, cum ar fi HR, ERP, CRM sau CX.

Asistentul digital ofera o experienta cu utilizatorul simplificata, angajatul trebuind sa interactioneze cu un singur asistent in loc de a interactiona cu asistenti diferiti pentru fiecare aplicatie, a declarat pentru ZDNet Suhas Uliyar, Oracle VP of AI, Bots & Mobile Product Management. 

Folosind AI, asistentul digital devine mai inteligent pe masura ce incepe sa inteleaga preferintele utilizatorului, a declarat Uliyar. Spre exemplu, daca un manager verifica in mod normal rapoartele de cheltuieli in zilele de marti si joi, asistentul va extrage in mod proactiv rapoartele de cheltuieli in acele zile. Okdata ce a inteles procesul de analiza al managerului, ar putea recomanda rapoartele care trebuie analizate mai intai. 

Oracle a folosit datele despre clienti pentru a face asistentul digital mai proactiv si mai inteligent. 

"Oracle are amploarea si profunzimea tuturor aplicatiilor si proceselor de afaceri de care o intreprindere ar putea avea nevoie...vanzari, marketing, ERP, HCM, SCM - toate acronimele la care va puteti gandi. Ca rezultat, avem date de afaceri pe care le putem folosi pentru a antrena modelele noastre machine learning", a sustinut Uliyar. 

Utilizatorii pot conversa cu asistentul digital prin intermediul unei interfete vocale, insa este o platforma agnostica. Asistentul este optimizat pentru a sprijini platforme populare inclusiv Slack, Facebook Messenger, WeChat si Amazon Alexa. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate