Cautare


26 Octombrie 2018
Facebook lucreaza la o aplicatie de karaoke denumita Lasso

Se pare ca Facebook lucreaza la o aplicatie video muzicala de sine statatoare pentru a concura cu TikTok, aplicatia karaoke cunoscuta anterior ca Musical.ly.

Reteaua sociala dezvolta Lasso, o aplicatie care va permite sa va inregistrati sau sau sa dansati pe cantece populare, a raportat TechCrunch miercuri, citand angajati anonimi si fosti angajati Facebook. 

Lasso este conceputa pentru a concura cu TikTok, care a fost cunoscuta sub denumirea de Musical.ly inainte de a fi achizitionata de compania chineza ByteDance pentru 800 milioane dolari in 2017. Denumirea Musical.ly a fost schimbata in luna august. 

In iunie, Facebook a dezvaluit functia Lip Sync, care va permite sa interpretati pentru prieteni in timp real si sa cititi comentariile lor pe masura ce cantati. Miercuri, Facebook a extins aceasta functie, permitand artistilor sa o foloseasca pe paginile lor, adaugand versuri la unele melodii. 

Facebook nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate