Cautare


WhatsApp va incepe sa plaseze anunturi in functia Status
02 Noiembrie 2018 Software

WhatsApp va incepe sa plaseze anunturi in functia Status

WhatsApp a confirmat faptul ca plaseaza anunturi in functia Status.

Un director executiv al serviciului de mesagerie detinut de catre Facebook a declarat miercuri pentru presa din New Delhi ca vor sosi anunturi publicitare, potrivit India Economic Times. 

"Acesta va fi modul primar de monetizare pentru companie, precum si o oportunitate pentru firme sa ajunga la oameni prin intermediul WhatsApp", a declarat vicepresedintele WhatsApp, Chris Daniels. 

Status va permite sa incarcati fotografii, videoclipuri si GIF-uri care dispar dupa 24 de ore. 

Daniels nu a spus cand vor sosi anunturile pe Status, iar WhatsApp a evidentiat doar ca acestea vor sosi in 2019. 

Nu este prima data cand auzim despre anunturi pe WhatsApp. Facebook este dornic ca serviciul de mesagerie pe care l-a achizitionat in 2014 cu 19 miliarde de dolari sa inceapa sa produca bani. WhatsApp a declarat in luna august ca firmele vor putea furniza servicii clientilor in timp real si vor putea trimite informatii precum date de imbarcare sau confirmari de expediere. 

Relatia dintre Facebook si WhatsApp a fost una tensionata. 

Co-fondatorii WhatsApp, Brian Acton si Jan Koum, au parasit compania in 2017 si, respectiv, in 2018. Acton i-a indemnat pe urmaritorii sai de pe Twitter sa stearga Facebook pe fondul scandalului Cambridge Analytica, iar Koum se confrunta cu reteaua sociala in legatura cu utilizarea datelor persoanel. 

Acestia nu sunt singurii care au parasit Facebook dupa ce gigantul social media le-a achizitionat companiile. Si altii au plecat in ultimele luni, inclusiv Brendan Iribe, CEO al Oculus, precum si Kevin Systrom, CEO al Instagram.

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate