Cautare


11 Decembrie 2018
SAP aduce automatizarea si in departamentele de achizitii ale companiilor din Romania

SAP Romania, filiala locala a celui mai mare producator mondial de software pentru afaceri, a lansat pentru piata interna programul SAP Ariba Snap, menit sa sprijine digitalizarea activitatilor specifice ale departamentelor de achizitii. Cu un sistem bazat pe tehnologia cloud si cu un timp de implementare de numai trei luni, programul poate automatiza pana la 80% din procesele zilnice de achizitie ale unei companii. SAP Ariba Network, cea mai mare retea de tranzactionare comerciala din lume, utilizata de peste 3.6 milioane de organizatii, genereaza o cifra de afaceri mai mare decat veniturile cumulate ale Amazon, eBay si Alibaba.

Platforma SAP Ariba Snap, localizata pentru piata interna, reduce in mod semnificativ sarcinile administrative ale cumparatorilor corporativi, permitandu-le angajatilor sa lansezze si sa gestioneze propriul proces de cumparare, pe care sistemul il proceseaza automat. Astfel, viteza de achizitie nu depinde de volumul de lucru al departamentului de achizitii. Angajatii isi pot plasa comenzile din catalogul autorizat anterior de alti cumparatori corporativi, care are o interfata asemanatoare unui magazin online, in conformitate cu regulile interne si nevoile individuale ale acestora.

Programul dezvoltat de SAP sprijina, de asemenea, colaborarea cu furnizorii si ajuta la accelerarea proceselor de licitatie. Software-ul, care poate fi implementat in trei luni, utilizeaza aceeasi tehnologie si sistem SAP Ariba pe care cele mai mari organizatii le utilizeaza la nivel global. 

"Modernizarea achizitiilor reprezinta urmatorul pas in transformarea digitala, unde cumparatorii, in loc sa se concentreze asupra sarcinilor administrative, vor putea sa se focuseze asupra muncii care genereaza o valoare adaugata mai mare. Aceasta este promisiunea achizitiei digitale, care este acum disponibila si pentru companiile din Romania ", a declarat Zsolt Bárány, Head of SAP Ariba Ungaria & Romania.

Procedurile de achizitie au fost automatizate, bazandu-se pe cele mai bune practici din mai multe industrii, iar procesele pot fi urmarite de catre angajati in timp real, chiar de pe un telefon mobil, avand la dispozitie dashboarduri preconfigurate si sute de rapoarte. Gratie sistemului unificat, achizitiile nu mai necesita utilizarea de formulare de hartie, zeci de emailuri pentru aprobare, semnaturi si corelarea comenzilor cu facturile aferente.

Pe baza experientelor internationale, companiile se pot astepta la o perioada de recuperare a investitiei (ROI) de un an si jumatate, pana la doi ani. Programul, localizat pentru piata din Romania, se integreaza rapid si usor cu alte sisteme de business si va beneficia in curand de o functie de Inteligenta Artificiala.

Despre SAP

SAP este lider de piata pe segmentul solutiilor software pentru afaceri. in prezent, compania are peste 404.000 de clienti, pe care ii sustine in gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi adusi de economia digitala, contribuind la simplificarea proceselor de business si oferind platforma necesara pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile. 

Despre SAP Romania

SAP Romania, subsidiara locala a SAP SE, si-a inceput activitatea in 2002, numarandu-se printre primii furnizorii IT locali de top. in ultimii 16 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local si la transformarea digitala a organizatiilor. Astazi, circa 600 de companii din Romania utilizeaza solutiile SAP, din industrii precum utilitati, transporturi, banci, asigurari, retail sau productie. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienti SAP.

In 2011, SAP a demarat un proiect de investitii in Romania, prin deschiderea celui mai important centru de consultanta pentru tehnologiile SAP din Europa, care deserveste clientii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, cu ajutorul a 570 de angajati. Pentru mai multe informatii, vizitati www.sap.ro.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate