Cautare


21 Decembrie 2018
System Innovation Romania: Robotii Software sunt de 5 ori mai rapizi decat operatorii umani. Compania a investit +100.000 euro in noua linie de business

System Innovation Romania a investit peste 100 de mii de euro intr-o noua linie de business, bazata pe integrarea robotilor software UiPath cu solutiile ERP de la SAP sau alti furnizori. Compania are deja o echipa de sase specialisti certificati pe tehnologia Robotic Process Automation (RPA) si trei proiecte finalizate. Pentru 2019, System Innovation Romania are in plan angajarea a inca 3-4 consultanti si depasirea unei cifre de afaceri de 200.000 euro, exclusiv din vanzarea robotilor software si a serviciilor conexe. Obiectivele de business urmaresc cresterea capacitatii de implementare a tehnologiei UiPath si dezvoltarea unui produs propriu de automatizare a introducerii de date in sisteme ERP.

Conform analizelor interne derulate de System Innovation Romania, pentru activitati repetitive de preluarea si introducere date (facturi, comenzi, borderouri etc) un robot software este de pana la cinci ori mai rapid decat un operator uman. Mai mult, la viteza de lucru se adauga programul 24/7 si eliminarea riscului de eroare prin aparitia oboselii sau a rutinei. Preluarea datelor dintr-o factura primita pe e-mail si introducerea in sistemul ERP implica in medie cca. 25 de click-uri din partea unui operator si 1,5-2 minute, ca timp. Un robot software implementat de System Innovation Romania deruleaza aceasta sarcina in doar 20 de secunde.

“in 2018 am pus bazele unei colaborari solide cu UiPath si am deschis o linie noua de business. Am investit peste 100.000 de euro in dezvoltarea produsului propriu, asigurarea costurile de operare si activitati de vanzare, insa rezultatele s-au vazut imediat. Avem deja trei proiecte finalizate si planuri concrete pentru urmatoarele patru luni. Oportunitatile aparute pentru integrarea tehnologiei RPA cu SAP sunt mari si cer cresterea numarului de consultanti in 2019. Robotii software permit companiilor degrevarea angajatilor competenti de activitatile repetitive si fara valoare adaugata, pentru a le da timpul necesar derularii unor sarcini creative si punerii in valoare a competentele profesionale. Ca o paradigma plastica: un angajat de la financiar nu trebuie sa scrie balanta contabila, trebuie sa o citeasca si sa o interpreteze. Scrierea ei poate fi automatizata prin utilizarea unui robot software”, afirma Ciprian Condur, Managing Partner System Innovation Romania.

Piata RPA are o crestere abrupta in Romania, iar ritmul de crestere greu de estimat pentru 2019. Tendinta este ca robotii software sa devina accesibili si companiilor medii dupa ce au fost adoptati in masa de corporatiile internationale. Oportunitatile apar pe fondul crizei de personal calificat din Romania. Piata se dezvolta in doua directii. Prima este cea a adaptarii produselor RPA la cerintele companiilor medii, atat ca si preturi cat si din punct de vedere tehnologic, ceea ce va mari baza de clienti. Cea de a doua reprezinta incapsularea tehnologiei RPA in produse derivate (chatbots, Artificial Intelligence, Internet of Things) pentru extinderea ariei de aplicabilitate si obtinerea unor rezultate si mai performante.

Despre System Innovation Romania:

Activa pe piata locala din 2008, System Innovation Romania este primul partener Value Added Reseller pentru SAP Business One din Romania. Compania ofera servicii complete de consultanta si implementare a sistemului ERP SAP Business One pentru organizatii medii si mici, atat in Romania cat si pe piata internationala. Echipa de dezvoltare asigura customizari complexe ale proiectelor si transforma SAP Business One intr-o platforma specifica proceselor de afaceri ale fiecarui client. Compania are experienta, atat cu baze de date SQL cat si Hana, iar in ultimii ani a gestionat localizarea SAP Business One pentru Romania, Bulgaria si Serbia. System Innovation Romania integreaza in proiecte add on-uri specifice SAP Business One, dar si unelte de analiza, precum Qlik. Baza de clienti este foarte extinsa, de la filiale si subsidiare ale unor companii internationale mari, pana la jucatori locali din cele mai diverse verticale economice. Printre clientii System Innovation Romania se numara: AFI Palace Cotroceni, Bauer, Tech Con, ABN System International, Baker Til,Klitou, Faist Mekatronic, Fluorocarbon, Vitall-Natural Ferma etc.

Pentru mai multe informatii accesati www.sysinconsult.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate