Cautare


29 Ianuarie 2019
Android Q ar putea avea recunoasterea faciala similara cu Apple Face ID

Google lucreaza la aducerea suportului pentru recunoastere faciala securizata pe Android Q.

Codul descoperit intr-o constructie a viitoarei versiuni 17 a sistemului de operare Android in urma unei scurgeri de date indica un suport nativ pentru recunoasterea faciala, potrivit XDA. 

Sistemul Android Q va fi folosit pentru a va conecta la telefon, a autoriza achizitii si a va conecta la aplicatii, a raportat XDA. Tehnologia ar fi similara cu cea folosita de Apple Face ID, lansata in 2017 impreuna cu iPhone X. 

In prezent, producatorii de dispozitive Android trebuie sa faca imbunatatiri majore ale sistemului pentru a adauga astfel de caracteristici, asa cum se poate observa la Huawei Mate 20 Pro si Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, potrivit site-ului dezvoltatorului. Construirea unui astfel de sistem in Android Q ar permite oricarui producator de telefoane sa includa caracteristici biometrice atata timp cat dispozitivele ar avea senzorii necesari. 

Cu toate acestea, nu exista nicio garantie ca sistemul va ajunge pe Android Q, iar Google nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

La inceputul acestei luni, o scurgere de date despre Android Q a prezentat un dark mode al sistemului si o noua structura de permisiuni pentru a va oferi mai mult control asupra confidentialitatii aplicatiilor. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate