Cautare


31 Ianuarie 2019
Aplicatia mobila Google Gmail beneficiaza de un nou aspect

Actualizarea se va potrivi cu versiunea web reproiectata a Gmail, care a fost lansata in aprilie.

Google a declarat marti ca actualizeaza versiunea mobila a serviciului sau de e-mail pentru a se potrivi cu versiunea web, care a fost reproiectata in luna aprilie. Noul design a inceput sa ajunga pe telefoanele si tabletele Android ieri, iar iPhone-urile si iPad-urile vor beneficia de acesta in urmatoarele saptamani. 

Aceasta inseamna ca unele dintre cele mai noi caracteristici ale versiunii desktop sosesc pe telefoane si tablete. Intre acestea se numara shortcut-uri la atasamente, pe care le puteti deschide fata a deschide e-mail-ul in sine. 

Veti putea, de asemenea, sa comutati mai usor intre contul personal si cel de serviciu. Odata cu actualizarea aplicatiei, veti primi o alerta daca in cazul in care un e-mail mare suspect, asa cum se intampla in cazul versiunii web. 

Noua versiune are un aspect mai curat decat cea veche, cu un fundal alb in mare parte. Noul inbox are link-uri care tab-uri sociale si promotii, la fel ca versiunea web.

Redesign-ul face parte dintr-un efort mai larg pe care Google il face pentru a oferi tuturor aplicatiilor sale acelasi aspect. Gmail, care are peste 1 miliard de utilizatori, este cea mai recenta aplicatie supusa modificarii. 

Sursa: www.cnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate