Cautare


04 Februarie 2019
Apple va emite o solutie pentru bug-ul FaceTime

Apple a gasit o solutie pentru un bug care permite oamenilor sa ii asculte pe alti utilizatori FaceTime atunci cand persona apelata nu raspunde.

Compania a declarat ca intentioneaza sa lanseze o actualizare software in aceasta saptamana, pentru a remedia problema. 

Odata ce solutia este aplicata, va reactiva, de asemenea, functia Group FaceTime, care a fost inchisa atunci cand problema a fost descoperita. 

Bug-ul "semnificativ" a fost dezvaluit Apple de catre site-ul de stiri 9to5mac. 
O mama si un fiu din Arizona au adus, de asemenea, problema la cunostinta Apple, insa au fost ignorati. 

S-a constatat ca problema a aparut atunci cand utilizatorii iPhone-urilor care ruleaza pe versiunea 12.1 a sistemului de operare Apple iOS  au folosit functia de apelare a grupului in FaceTime. De asemenea, s-a constatat ca defectiunea ii afecteaza pe utilizatorii Mac apelati de pe un iPhone. 

Defectiunea presupune faptul ca microfonul smartphone-ului unui destinatar se activeaza chiar daca apelul catre acesta nu a fost acceptat. 

Guvernatorul New Yorkului, Andrew Cuomo, a emis un avertisment cu privire la defectiune si a indemnat oamenii sa dezactiveze FaceTime pana la remedierea problemei. 

Autoritatile din New York analizeaza acum daca Apple a facut suficient pentru a avertiza oamenii despre aceasta problema. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate