Cautare


06 Februarie 2019
Actualizarea WhatsApp permite utilizatorilor blocarea cu Face ID sau Touch ID

WhatsApp pentru iOS a adaugat in weekend capacitatea de a bloca si ascunde chat-urile instantaneu cu fata sau cu amprenta digitala.

Aplicatia de mesagerie detinuta de catre Facebook va permite acum sa adaugati un strat de securitate biometrica folosind Apple Face ID (daca aveti un model iPhone X) sau Touch ID, care a fost lansat in 2013. 

Puteti activa aceste functii accesand Setari, Cont, Confidentialitate si comutand optiunile gasite in Screen Lock. 

Ele pot fi folosite pentru a bloca aplicatia in sine, iar nu conversatiile individuale. Notificarile dvs. WhatsApp sunt inca vizibile si puteti da raspunsuri rapide in iOS, fara autentificare. 

WhatsApp lucreaza, de asemenea, la aducerea unei functii similare pe aplicatia Android, a confirmat compania prin e-mail. 

Luna trecuta, Facebook a anuntat ca intentioneaza sa imbine diferitele servicii de mesagerie - Facebook Messenger, WhatsApp si Instagram - astfel incat utilizatorii unei platforme sa ii poata contacta pe cei ai altei platforme, pastrand in acelasi timp aplicatiile separate. 

Sursa: www.cnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate