Cautare


Firefox va dezactiva automat sunetul in redarea automata a clipurilor video
07 Februarie 2019 Software

Firefox va dezactiva automat sunetul in redarea automata a clipurilor video

Mozilla, fundatia non-profit din spatele browserului Firefox, a anuntat luni ca va imbunatati experienta de navigare prin blocarea automata a redarii sunetului clipurilor video in mod implicit, mai degraba decat ca optiune in site.


Chris Pearce, inginer software Mozilla, a declarat ca, odata cu sosirea Firefox 66 pentru desktop si Android, browserul va opri automat sunetul clipurilor video atunci cand deschideti o pagina web. In prezent, trebuie sa faceti click pe pictograma difuzorului atunci cand incepe sa fie redat sunetul sau sa faceti click dreapta si sa alegeti optiunea "mute tab".

Veti putea asculta videoclipul, insa va trebui interactionati cu playerul, a specificat Pearce. Pentru site-uri precum YouTube, Firefox va ofera posibilitatea de a permite mereu redarea audio in mod automat. Pentru a o activa, faceti click pe o pictograma din bara de navigare si modificati permisiunea de la blocare la permisiune. 

Firefox 66 va fi lansat in data de 19 martie. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate