Cautare


Microsoft ofera dezvoltatorilor de aplicatii consumer pana la 95% din vanzarile de aplicatii din Store
08 Martie 2019 Software

Microsoft ofera dezvoltatorilor de aplicatii consumer pana la 95% din vanzarile de aplicatii din Store

In cadrul conferintei dezvoltatorilor Build 2018, Microsoft a anuntat planurile sale de a oferi dezvoltatorilor care isi vand aplicatiile prin intermediul Microsoft Store o parte mai mare din veniturile obtinute. Oficialii au declarat ca noua structura a taxelor va fi lansata inainte de sfarsitul lui 2018. Insa a durat pana in 6 martie ca Microsoft sa puna in aplicare acordul privind veniturile promise.

Dezvoltatorii aplicatiilor consumer pot primi pana la 95% din veniturile obtinute, potrivit noului sistem. Procentul scade la 85% daca utilizatorii gasesc aceste aplicatii prin intermediul unei colectii Microsoft Store, prin cautare Microsoft Store sau prin alte proprietati detinute de Microsoft. Noua politica se aplica achizitiilor de aplicatii facute toate PC-urile Windows 10, pe headset-urile Windows Mixed Reality, pe dispozitivele Windows 10 Mobile si Surface Hubs. Nu se aplica jocurilor si achizitiilor efectuate pe console Xbox. 

Pana in prezent, cota de venituri pentru abonamentele non-game pe care Microsoft le-a oferit dezvoltatorilor a fost de 85%. 

Dezvoltatorii primesc 30% din veniturile pentru aplicatii si jocuri vandute prin intermediul consolelor Xbox, Microsoft Store for Business si Microsoft Store for Education, asa cum s-a remarcat pe Twitter de Rafael Rivera. Dezvoltatorii primesc 15% din aplicatiile si abonamentele de aplicatii vandute prin trimitere de catre Microsoft si 5% din aplicatiile si abonamentele de aplicatii vandute prin referire de catre dezvoltatorii insisi sau de altii. 

Microsoft se straduieste continuu sa aduca cat mai multe aplicatii in Microsoft Store. Anuntul destul de vag al companiei de la Mobile World Congress, conform caruia Microsoft se angajeaza sa deschida magazine de aplicatii, i-a determinat pe unii sa se intrebe cat de angajat este Microsoft in propriul Microsoft Store. Pana de curand, atitudinea Microsoft parea sa fie aceea ca magazinul sau de aplicatii este singura modalitate prin care dezvoltatorii ar putea livra aplicatii Windows, insa in acest zile Microsoft pare sa incerce pur si simplu sa aduca cat mai multe aplicatii pe platformele sale, prin orice mijloace necesare. 
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate