Cautare


12 Martie 2019
Microsoft va incepe sa vanda suport add-on pentru Windows 7 in 1 aprilie

"Actualizarile de securitate extinsa" vor oferi clientilor enterprise mai mult timp pentru a trece de la Windows 7 prin furnizarea de solutii de securitate pentru vulnerabilitatile sistemului de operare dupa incetarea suportului, in ianuarie 2020.

Microsoft intentioneaza sa inceapa sa vanda suport add-on pentru Windows 7 incepand cu 1 aprilie. 

Denumit "Extended Security Updates" (ESU), suportul post-retragere va oferi clientilor enterprise mai mult timp sa isi curete mediile de Windows 7. De la incetarea sprijinului pentru Windows 7, respectiv din 14 ianuarie 2020, ESU va oferi solutii de securitate pentru vulnerabilitatile neacoperite sau raportate in sistemul de operare.

Patch-urile vor fi emise numai pentru bug-uri evaluate drept "Critice" sau "Importante" de catre Microsoft. 

Actualizarile de securitate extinsa vor fi impartite gradual de la un an pana la trei ani, iar suportul va fi vandut pe o baza per-device, mai degraba decat per-user, abordare promovata de Microsoft pentru licenta Windows 10. ESU va incepe de la 25 dolari sau 50 de dolari pe an pe dispozitiv, insa se va dubla in fiecare an, ajungand la 100 dolari sau 200 dolari pe dispozitiv pentru al treilea an. 

Windows 7 ESU permite PC-urilor acoperite sa ruleze Office 365 ProPlus, aplicatiile instalate local - Outlook, Word, Excel si altele - inclue in Office 365. Un alt avantaj al ESU este ca Microsoft va continua sa emita patch-uri pentru Internet Explorer 11 (IE11) pe masinile Windows 7 eligibile. 

Intr-o postare din 1 martie de pe un blog al companiei, Bernardo Caldas, director general pentru marketing comercial Windows, a sfatuit clientii interesati de ESU sa contacteze echipa Microsoft sau partenerul sau de revanzare pentru detalii privind achizitia. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate