Cautare


07 Iunie 2019
QNAP anunta o oferta speciala limitata pentru McAfee Antivirus - editia pentru NAS

QNAP Systems anunta o oferta speciala limitata pentru editia McAfee Antivirus pentru sistemele QNAP NAS. Cu abonamentul McAfee Antivirus, utilizatorii isi pot proteja informatiile impotriva virusilor, pot devirusa fisierele infectate si pot preveni raspandirea codurilor malitioase in fisierele partajate, primind cele mai noi semnaturi de virusi pentru a combate amenintarile actuale si viitoare.

Un abonament McAfee Antivirus pe un an este disponibil acum la pretul de 8,99 USD (fata de pretul obisnuit de 25 USD), unul pe doi ani - 13,99 USD (fata de pretul obisnuit de 50 USD), iar subscriptia pe trei ani costa 18,99 USD.

Utilizatorii de QNAP NAS au la dispozitie si o perioada de incercare, de 30 de zile, disponibila in mod gratuit. Oferta speciala este valabila pana la 28 iunie 2019.

“McAfee Antivirus ofera protectie sigura utilizatorilor pentru a se apara impotriva amenintarilor actuale si amenintarilor informatice viitoare in mediul digital si in mediile de retea,” a declarat Meiji Chang, manager general al QNAP. Acesta continua: “Profitand de aceasta oferta speciala limitata, utilizatorii QNAP NAS se pot asigura ca fisierele si datele lor sunt bine protejate.”

“McAfee ofera solutii moderne de securitate cibernetica pentru protectia de incredere a sistemelor utilizatorilor. incurajam posesorii de QNAP NAS sa profite de aceasta oferta pentru a-si actualiza solutia de securitate cu o protectie antivirus atat online, cat si offline,” a declarat Tom Moore, vicepresedinte Global OEM din cadrul McAfee.

Disponibilitate
McAfee Antivirus este disponibil in QTS App Center pe QNAP NAS. Pentru mai multe informatii si abonamente McAfee Antivirus, utilizatorii pot consulta website-ul QNAP License Store.

Despre QNAP:

Avand sediul in Taipei, Taiwan, QNAP Systems, Inc. furnizeaza o gama larga de dispozitive NAS (Network-attached Storage) avansate si de solutii de supraveghere video bazate pe urmatoarele principii: utilizare facila si eficienta, securitate ridicata si fexibilitate in dezvoltarea ulterioara. QNAP ofera produse NAS de calitate superioara destinate atat pentru acasa, cat si mediului de afaceri, furnizand solutii pentru stocare, back-up/snapshot, virtualizare, lucrul in echipa, multimedia samd. QNAP considera ca NAS-urile inseamna mai mult decat “simpla stocare” a datelor, iar prin inovatiile sale bazate pe NAS incurajeaza utilizatorii sa gazduiasca si sa dezvolte pe serverele lor QNAP NAS solutii Internet of Things, bazate pe Inteligenta Artificiala si pe invatarea masinilor.

Pentru mai multe informatii despre produsele QNAP si facilitatile acestora, va rugam sa vizitati www.qnap.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate