Cautare


Google Maps va afisa epicentrele cutremurelor si navigare in situatii de criza
07 Iunie 2019 Software

Google Maps va afisa epicentrele cutremurelor si navigare in situatii de criza

Google doreste sa faciliteze gasirea informatiilor in timpul unei crize sau al unui dezastru natural.

Gigantul in materie de cautare a anuntat joi noile caracteristici ale "alertelor SOS" din Google Maps. Aplicatia deja va permite sa vedeti informatii de baza despre o criza, cum ar fi ce se intampla, numere de telefon de urgenta si actualizari Twitter din partea autoritatilor. 

Insa acum veti putea obtine mai multe informatii vizuale. Spre exemplu, in timpul unui uragan, veti putea vedea traiectoria furturii si veti putea obtine informatii despre ce trebuie sa faceti. In cazul unui cutremur, veti vedea un grafic care contine epicentrul si magnitudinea. In cazul unei inundatii, veti vedea unde se indreapta, probabil, viitura. 

Daca sunteti in modul de navigare, Google a declarat ca va va alerta daca ruta dvs. este afectata de un dezastru. Veti putea sa va distribuiti locatia si sa vedeti drumurile inchide. Noile instrumente de navigare vor sosi in aceasta vara, potrivit Google. 

Noile caracteristici fac parte dintr-o incercare de a transforma Maps intr-un hub mai util de informatii, dincolo de cautarea directiilor. Luna trecuta, Google Maps a spus ca va evidentia cele mai populare feluri de mancare dintr-un meniu si va permite oamenilor sa comande mancare direct din aplicatie. 

Google a anuntat, de asemenea, anul trecut, caracteristici care sa faca aplicatia mai sociala, cum ar fi tab-ul "for you", care ofera recomandari personalizate si un "match score" care sa va spuna cat de mult v-ar putea placea un restaurant sau o afacere. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate