Cautare


04 Septembrie 2019
Crucea Rosie adopta SAP SuccessFactors pentru a sustine eforturile umanitare la nivel international

Organizatia Internationala Crucea Rosie (ICRC) a implementat solutiile SAP SuccessFctors pentru gestionarea capitalului uman (HCM), in vederea transformarii digitale a proceselor de Resurse Umane in toate tarile in care activeaza.

Odata cu adoptia suitei SAP SuccessFactors HCM, ICRC este mai bine echipat pentru a recruta personal cu abilitatile si competentele potrivite. Angajatii primesc in mod regulat feedback cu privire la performatele lor si au o viziune mai clara asupra obiectivelor si sarcinilor de munca. De asemenea, solutiile SAP pot fi implementate rapid, astfel incat Crucea Rosie poate identifica intr-un timp foarte scurt cele mai bine pregatite persoane care sa raspunda la orice tip de criza umanitara.

„Solutiile SAP SuccessFactors ne-au ajutat sa modernizam procesele de HR pentru a identifica, recruta si pregati oameni competenti si dornici sa ofere ajutor umanitar victimilor din lumea intreaga, contribuind la misiunea noastra de a salva vieti. Suntem extrem de incantati sa colaboram cu SAP pe masura ce continuam sa ne dezvoltam departamentul si procesele de HR, implementand cele mai recente inovatii tehnologice in suita cloud de HCM”, a declarat Gherardo Pontrandolfi, Director de Resurse Umane, ICRC.

Fondata in 1863 la Geneva, Elvetia, Organizatia Internationala Crucea Rosie este activa in peste 90 de tari, unde raspunde la situatii de urgenta care implica conflicte armate si acte de violenta.

„Angajatii si voluntarii Crucea Rosie depun eforturi de nepretuit, de aceea este foarte important ca acestia sa aiba cat mai mult timp posibil pentru a se dedica activitatilor lor, fara a se preocupa de sarcini administrative, care pot fi repetitive si ii pot distrage de la obiectivele lor. ICRC pune oamenii pe primul loc in fiecare zi, iar solutiile noastre ajuta organizatia sa mentina acest status quo si sa-si digitalizeze procesele, pentru ca aceasta sa continue sa faca lumea un loc mai bun”, a mentionat Greg Tomb, Presedintele SAP SuccessFactors.

Despre SAP

SAP este lider de piata pe segmentul solutiilor software pentru afaceri. in prezent, compania are peste 425.000 de clienti in 180 de tari, pe care ii sustine in gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi adusi de economia digitala, contribuind la simplificarea proceselor de business si oferind platforma necesara pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile. 77% dintre toate tranzactiile la nivel global trec printr-un sistem SAP. 

Despre SAP Romania

SAP Romania, subsidiara locala a SAP SE, si-a inceput activitatea in 2002, numarandu-se printre primii furnizorii IT locali de top. in ultimii 17 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local si la transformarea digitala a organizatiilor. Astazi, circa 600 de companii din Romania utilizeaza solutiile SAP, din industrii precum utilitati, transporturi, banci, asigurari, retail sau productie. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienti SAP.

in 2011, SAP a demarat un proiect de investitii in Romania, prin deschiderea celui mai important centru de consultanta pentru tehnologiile SAP din Europa, care deserveste clientii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, cu ajutorul a peste 714 de angajati. Pentru mai multe informatii, vizitati www.sap.ro.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate