Cautare


Veti primi o noua versiune Firefox in fiecare luna in 2020, Mozilla grabind lansarile
19 Septembrie 2019 Software

Veti primi o noua versiune Firefox in fiecare luna in 2020, Mozilla grabind lansarile

Actualizarile lunare ale browserului web open-source sunt programate sa inceapa anul viitor.

In 2020, Mozilla va lansa cate o noua versiune a browserului web la fiecare patru saptamani, in loc de sase. Daca utilizati browserul, modificarea ar trebui sa va ofere noi functii mai repede, deoarece timpul de asteptare dintre momentul in care dezvoltatorii le proiecteaza si momentul in care ele sosesc este mai mic. 

"In ultimele trimestre, am avut multe solicitari pentru a aduce functiile pe piata mai repede. Echipele lucreaza din ce in ce mai mult in sprinturi care se aliniaza mai bine cu cicluri de lansare mai scurte. Luand in considerare acesti factori, este timpul sa schimbam cadenta de lansare", au scris membrii echipei Firefox Ritu Kothari si Yan Or intr-un blog post de marti. "Ciclurile de lansare mai scurte ofera o mai mare flexibilitate pentru a sprijini planificarea produsului si schimbarile prioritare, din cauza cerintelor de afaceri sau ale pietei". 

Cadenta de lansare mai rapida inseamna ca exista mai putin timp pentru a testa modificarile versiunilor beta brute Nightly inainte de a sosi in versiunea principala Firefox. Insa Mozilla a adoptat perioadele mai scurte de testare, eliminand o intreaga versiune in urma cu doi ani. Si va monitoriza problemele mai indeaproape si va incerca sa le rezolve mai rapid. 

Odata, software-ul era dezvoltat cu lansari big-bang care combinau multe functii noi si modificari adesea semnificative la interfata sa de utilizator. Insa, odata cu raspandirea retelelor broadband si mobile, software-ul este lansat din ce in ce mai des cu modificari mai mici, mai putin dramatice. Aceasta inseamna ca problemele pot fi rezolvate mai rapid si schimbarea are loc continuu, in loc sa fie discontinua. 

Pentru a ajuta la descoperirea si remedierea bug-urilor mai rapid, Mozilla va lansa versiuni beta mai frecvent decat in prezent. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate