Cautare


07 Octombrie 2019
McAfee certifica produsele de securitate cibernetica ale Atos pentru programul Security Innovation Alliance

Atos, lider global in transformare digitala, anunta ca produsele sale de securitate cibernetica au fost certificate de McAfee, companie specializata in securitatea dispozitivelor in cloud. Astfel, Atos va deveni parte a prestigiosului program Security Innovation Alliance (SIA), iar produsele sale vor fi incluse in portofoliul McAfee.

Programul McAfee SIA ajuta la accelerarea dezvoltarii de produse de securitate deschise si interoperabile si ofera un ecosistem integrat si conectat, pentru a maximiza valoarea investitiilor in securitate ale clientilor. 

McAfee si Atos au incheiat un parteneriat pentru a oferi un serviciu de Cloud Access Security Broker (CASB), care combina cele mai puternice tehnologii din cadrul McAfee MVISION Cloud cu produsele de securitate Atos: Trustway pentru protectia datelor si Evidian pentru managementul autentificarii. Solutia integrata ofera clientilor un control mai bun pentru criptarea datelor si managementul identitatilor digitale si autentificarilor, in medii multi-cloud. Atos devine astfel primul partener certificat de McAfee SIA pentru produse MVISION Cloud.

“Suntem incantati de integrarea produselor Atos Trustway si Evidian cu McAfee MVISION Cloud. Clientii nostri pot acum experimenta capabilitatile de conectare single sign-on, autentificare si criptare a datelor furnizate de produsele Atos, in timp ce isi securizeaza mediile cloud SaaS, PaaS si IaaS cu McAfee MVISION Cloud. Aceasta integrare consolideaza strategia McAfee device-to-cloud, precum si angajamentul nostru Together is Power cu parteneri strategici precum Atos”, a declarat DJ Long, VP, Strategic Business Development in cadrul McAfee.

Cele doua produse Atos certificate de McAfee sunt:
    • Trustway este solutia de protectie si criptare de date care asigura caracterul confidential al datelor importante.
    • Evidian Access Management ofera un acces securizat la resursele critice, respectand regulile de conformitate, si garanteaza ca utilizatorul potrivit are acces la datele corecte la momentul potrivit.

“Sunt foarte incantat de faptul ca produsul noastru de criptare a datelor Trustway si software-ul Evidian Access Management sunt certificate de programul McAfee SIA. Aceasta recunoastere va aduce cu siguranta mai multe beneficii clientilor nostri si va asigura o interoperabilitate mai larga a produsului cu unul dintre cei mai importanti jucatori in securitate cibernetica”, spune Alexis Caurette, VP, Head of Cybersecurity Products la Atos.

Atos este partener Gold la Summit-ul Cybersecurity McAfee MPOWER, unde expertii in securitate pot afla noutati despre cele mai recente si mai inovatoare moduri de a evita atacurile cibernetice avansate.

Pentru mai multe informatii despre produsele Atos de securitate ciberrnetica, puteti accesa: https://atos.net/en/solutions/cyber-security. 

Despre Atos SE

Atos este lider global in transformare digitala cu peste 110.000 de angajati in 73 de tari si venituri anuale de peste 11 miliarde de euro. Numarul 1 in Europa in servicii de Cloud, Cybersecurity si High-Performance Computing, grupul Atos ofera solutii end-to-end de Orchestrated Hybrid Cloud, Big Data, Business Applications si Digital Workplace. Grupul este Partenerul Global pentru Tehnologia Informatiei al Jocurilor Olimpice & Parlimpice si opereaza sub brandurile Atos, Atos Syntel si Unify. Atos este o Societate Europeana (SE), listata la Bursa din Paris cu indicele CAC 40. 

Scopul Atos este de a contribui la proiectarea viitorului industriei IT. Expertiza si serviciile sale sprijina atat dezvoltarea cunostintelor si a educatiei, precum si abordarile multiculturale si pluraliste ale cercetarii, toate contribuind la excelenta stiintifica si tehnologica. La nivel global, grupul permite clientilor, angajatilor si colaboratorilor sai, dar si membrilor societatii in general, sa traiasca, sa lucreze si sa se dezvolte in mod durabil si cu incredere in domeniul tehnologiei informatiei.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate